Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felettiek, mióta vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felettiek, mióta vagytok egyedül?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne hogy 30 felett ki és mióta van egyedül illetve miért van egyedül?
2022. febr. 14. 15:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39 éves férfi vagyok, mindvégig egyedül éltem eddig is.
2022. febr. 14. 19:16
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 Ez pontosan így van. Egyrészt a szocializációm az tényleg rendesen elcsúszott, plusz nem hogy nem ismerkedek de még azokat a nőket is lekoptatom akik akarnak tőlem valamit. De ezekkel tisztában is vagyok szóval nem fogok fegyveres mészárlásba kezdeni azért mert bedumálom magamnak hogy nem kellek a nőknek, mint egyes amerikai kretén incelek. (#7 válaszoló vagyok).
2022. febr. 14. 19:16
 13/19 anonim ***** válasza:
zárkózott vagyok, és nagyon sok egyedül töltött időre van szükségem, nem látom sok értelmét, hogy megpróbáljak behülyíteni egy nőt
2022. febr. 14. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:
14 éve
2022. febr. 14. 19:33
 15/19 anonim ***** válasza:
#12: Ez így teljesen korrekt.
2022. febr. 14. 19:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajna elég régóta 5 éve, valamikor hiányzik hogy legyen valakim valamikor meg nem, már lassan kezdem megszokni és beletörődni, itt a környezetemben az összes nő foglalt ami maradt az meg jócskán hagy kivetni valót! Sokszor gondolkodom azon hogy nem bizto hogy jól jártam azzal hogy volt barátnőm sokáig mert így tudom milyen az ha van és mindig bennem van a hiánya ami lelomboz és elkeserít! Ahogy telik az idő egyre reménytelenebb a helyzet hogy lessz is még valaha így nehezebb elviselni!
2022. febr. 14. 20:29
 17/19 anonim ***** válasza:

10 éve

először nem akartam, aztán nem volt rá lehetőség. Most lett újra kedvem hozzá.

2022. febr. 14. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Nyáron leszek 31, akkor már 8 éve és 2 hónapja.

Hogy miért? Ronda vagyok (márpedig egy nőnek kb. mindennek szabad lennie, csak annak nem...), unalmas, semmilyen személyiségű, és nincsenek ismerkedési lehetőségeim (net érthető okokból nem pálya).

2022. febr. 15. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 a net miért nem pálya?
2022. febr. 15. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!