Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra milyen újra egyedül élni? Válás után, hosszú kapcsolat után. Főként 40 felettiektől kérdezném.
Az egyedül élés járhat azzal,hogy magányosnak érzed magad vagy sem. Ez pontosan a fő kérdés - szerintem- a hosszú kapcsolat utáni egyedüllétnél.
De írd le,hogy mire is gondolsz a "milyen" kérdés alatt!Hogy jó, vagy rossz, elviselhető?
Tulajdonképpen igazad van, leginkább a magány érzése a végeredmény ha valaki rosszul viseli.
Mindenre gondolok. Hogy nincs kihez szólni, este nem jön haza senki, üres lakásba mész haza mindig, akár testi, akár lelki problémád van, egyedül vagy, magadnak főzöl csak, egyedül eszel...nem lehet felsorolni, mindenre.
Ezt szerintem az is befolyásolja,hogy milyen munkát végzel. Én pl sokat ügyfelezek, sokan vagyunk az irodában,tehát egy maszkban átbeszélgetett munkanap után szinte jól esik egyedül lenni. Szeretek olvasni, a szabadban lenni, és sétatávolságra laknak az idős szüleim.
Tulajdonképpen nem viselem rosszul az egyedüllétet, de külön kérdésként kezelem,hogy hiányzik-e valaki az életemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!