Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan 18 év felettiek, akiknek még nem volt kapcsolatuk?
Figyelt kérdés
Miért nem volt? Én is 18 éves vagyok, szeretnék már kapcsolatot, biztos nagyon jó érzés lehet, ha szeret valaki. Nekem idáig azért nem volt barátom (lány vagyok), mert önbizalomhiányos vagyok, nem merek kezdeményezni, és eddig nálam se próbálkozott be senki se. Ti szeretnétek már kapcsolatot?2013. szept. 4. 15:25
1/9 anonim válasza:
Igen. Lényegében ugyan az a helyzet velem is mint veled, kivétel abban, hogy nálam elég sokan próbálkoztak. Meg igazából más miatt sem akartam, de hagyjuk.
3/9 anonim válasza:
Jelen.
Ugyan az a szitu mint nálad :)
Igen szeretnék már kapcsolatot,de reménytelennek érzem,hogy lesz.Sok az idióta férfi!
21/L
(fiúk légyszives kiméljetek meg a leveleitektől,nem válaszolok úgysem!!)
4/9 anonim válasza:
nem vagyok valami kezdeményező típus... 19/F
5/9 anonim válasza:
21 F vagyok, nekem se volt még komoly kapcsolatom, csak futó románcaim....de kapcsolatot sose akartam, nem is szeretnék.....főbb okai a bizalmatlanságom, munkám miatti kevés idő, nehéz felkelteni hosszabb távon az érdeklődésem, mostanában edzésen kívül nem járok máshova, így meg azért nem sok lánnyal tudok kapcsolatba kerülni :D
6/9 anonim válasza:
Nekem sem volt még soha, többnyire olyan okok miatt, mint amiket te is említettél. :) Volt már aki bepróbálkozott nálam, de egyikkel sem lett semmi végül. Pedig már vágyom egy kapcsolatra. :S De igyekszem türelmesnek lenni. :D 19/L
7/9 anonim válasza:
lányok ti is vagytok akkor annyian mint a srácok, akik 20 évesek de semmi, csak ti legalább nem estek olyan könnyen depresszióba
ha gondoljátok aki akar küldhetne képet, megmondom ha vmi baj van a külsőben :D
8/9 anonim válasza:
Nekem sem volt még kapcsolatom. Korábban nem éreztem, hogy szükségem lenne egy barátnőre, mindig volt mit csinálnom, sosem unatkoztam. Aki nálam kezdeményezett az nem volt szimpatikus. Én magam nem kezdeményeztem még senkinél sem, ennek az okait keresem magamban és ezen előbb-utóbb változtatni kell majd. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!