Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért csak azokra a kérdésekre szeretnek válaszolni amik még kényelmesek?
"Választhatja h megsértődik vagy nem, nekem ahhoz semmi közöm."
Ezt tudod, hogy a bunkó parasztok mondják? Akik azt hiszik, a világon semmi felelősségük nincs.
Nézd csak, ha én megsértődök egy kérdésen puhapöcs vagyok. Ha a másik sértődik meg bunkó paraszt vagyok.
Ha a másik engem sért meg, én nem tudom kezelni őt.
Ideje lenne kinőni a dedóból és nem megsértődni meg ujjal mutogatni hanem felnőtt módján kommunikálni.
"Nézd csak, ha én megsértődök egy kérdésen puhapöcs vagyok."
Nem, akkor megsértettek, és normálisan reagáltál, ember vagy.
"Ha a másik sértődik meg bunkó paraszt vagyok."
A stílusodból látszik, hogy megsérteni akartad a nőt. Ha olyat mondtál volna neki, hogy kék az ég, és megsértődik, akkor vele van a baj, és nem vagy bunkó.
"Ha a másik engem sért meg, én nem tudom kezelni őt."
Nem, akkor a másik a bunkó paraszt.
Ezek azért elég egyszerű dolgok, nem tudom, miért bonyolítod.
"Illetve pont h vállalom a felelősséget, hiszen azt választom h nem megsértődöm, nem mutogatok, hibáztatok."
Ha valakit direkt bántani akarsz, majd értetlenkedsz, hogy miért sértődött meg, az pont nem a felelősségvállalás. Akkor elszaladsz, mint egy kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!