Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kényelmesebb egy szexkapcsolat mint egy komolyabb?
Kinek hogy.
Nekem igen. Nincs még csak minimális kiszolgálás-csicskulás sem. Nincs mindenféle helyre és programra mászkálás, élményhajszolás, "mert az kell". Nincs anyós. Nincs húg/nővér. Nincsenek cimborák, akik előtt "vizsgázni" kell, akikkel jóban kell lenni, és közös programokon részt venni. Nincs állandó nyakamon lógás, életteremben, privát szférámban levés. Nincs megfelelési kényszer, sosem baj, ha épp rossz napom van, morcos vagyok, lepusztult és csak aludnék.
Ellenkezőleg.
Nem szállít kocsival, nem fizet ételt italt nekem, nem vesz ruhát, nem vesz virágot, nem nyafoghatok neki idióta kolleganőim/főnök miatt, nem cipekedik helyettem. Számlák megosztásáról, rezsiről ne is beszéljünk... sokkal drágább és nehezebb egyedül az élet
9# "Csak erre kellünk nektek"
:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!