Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Kényelmesebb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kényelmesebb egy szexkapcsolat mint egy komolyabb?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 12:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%
#9. A kérdés csak magára a kényelemi részre irányult. :”D
2020. ápr. 21. 14:18
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
Nem.
2020. ápr. 21. 14:26
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
Nekem nem, mert elképzelni nem tudom, hogy valakivel csak szexeljek.
2020. ápr. 21. 15:45
 14/25 anusbari ***** válasza:
57%
Hatos minek èl az ilyen?!
2020. ápr. 23. 04:11
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
A hatosról az jön le, hogy utál élni
2020. ápr. 23. 11:12
 16/25 anonim ***** válasza:
30%

Valaki itt írta, hogy szerinte jobb az egyéjszakás, mint a szexkapcsolat, arra csak annyi, hogy nem biztos, hogy szerencsés ismeretlenekkel összefeküdni, úgy, hogy lehet még a nevét se tudod, aztán esetleg a bajban ott maradsz egyedül... (terhesség, nemi betegség stb.).

Jelenleg komoly kapcsolatban élek, teljesen más szerintem úgy szexelni/szeretkezni!, ha szeretem is az illetőt, szerelmes vagyok, mintha csak szex. És sokkal jobban szeretem ezt a felállást! De megvannak az embernek a szükségletei, és csak a szex miatt nem akartam magam kapcsolatba kényszeríteni. Volt szexkapcsolatom, aminek már az elején letisztáztuk, hogy ebben nincs semmi komoly, és mivel ezt megbeszéltük nagyon jól is működött, senki nem várt többet. Az én esetemben bő 1 órára laktunk egymástól, így nem állt fent az a veszély sem, hogy zavarná a másikat, hogy ki éppen kikkel lóg, mit csinál stb., csak azt tudtunk egymásról, amit elmondtunk a másiknak (biztos ez is sokat segített, hogy jól működjön). Ha találkoztunk mindig csináltunk vmi programot is, nem randi, csak mint barátok együtt lógás. Közben nem zárkóztunk el a komoly kapcsolat elől sem másokkal szemben, így ha vki olyan volt láthatáron, akivel komolyabban tervezünk, mindig megbeszéltük egymással, hogy most ez a helyzet, megértettük, kölcsönösen elfogadtuk, örültünk/örülünk a másik boldogságának. És hogy tisztességesek legyünk a komoly partnerrel szemben, sosem találkoztunk a szexpartnerrel, amíg jártunk vkivel, tehát nem történt megcsalás. Szakítások után pedig minden ment tovább. Mindez 3,5-4 éven át működött, azóta kapcsolatban vagyok már több, mint egy éve, és a mai napig jóban vagyunk a szexpartnerrel, néha beszélünk .

2020. ápr. 27. 13:12
 17/25 Horcsi válasza:
0%
Van mikor kényelmesebb. A baráti társaságból évekig volt egy játszótársam. Fantasztikus volt a sex. És jobb volt így összejárni, mint idegennel ágyba bújni. Azóta is barátok vagyunk. Én voltam az esküvői tanúja. Ő a lányom keresztapja.
2020. ápr. 29. 06:04
 18/25 anonim ***** válasza:
69%

6#, 17# utál élni??? Inkább kiélvezi az életet!

Ez a kérdés egy szexkapcsolatra irányul:

- persze, hogy kényelmesebb, lásd 6#

- de ez nem egy társ, akire számíthatsz!

A két dolog különböző! Ki mit akar...

...társat (függőséggel, összecsiszolódással), vagy alkalmi partnert minden kötöttség nélkül.

u.i.: a társ is ott tud hagyni egy összecsillanó szemvillantás, kis konfliktus, unalom után. főleg e mostani rendkívül gyors kapcsolattereméses világban.

2020. ápr. 29. 18:32
 19/25 Savlekotő ***** válasza:
27%
Egyre több nő ébred rá h semmi különbség a kettő között csak utóbbiba a fix lukért a szex köré van hazudva a kapcsi is,de ugyan úgy társ keresőznek férfiak a tartósban is csak van szex otthon is ha nincs mással épp.. Nők is ugyan teszik ugyan ezt a fix mellett keresnek tovább de kevesebb számban. Mai kapcsik meg mint látni nagy többséggel mind érdekek anyagi lakhatási ingyen dugi ingyen pina,sugár papi.. Mi időnkben másról szólt egy házasság párkapcsolat.
2020. máj. 12. 17:05
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

Abban a helyzetben, ha a pasi tesz azért, hogy vele akarjak lenni, akkor kényelmesebb. Úgy értve, hogy egy párkapcsolat pozitív tényezői vannak jelen a viszonyban. Nem lennék szexkapcsolatban olyannal, aki nem hív meg étterembe, akivel nem lehet beszélgetni, aki nem szórakoztató.

Rám vonatkozva is annak örülök, ha a másik fél akkor is kedveli a társaságom, ha nincs köztünk komoly kapcsolat.

2020. máj. 12. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!