Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem túl tehetős az miként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem túl tehetős az miként boldogul manapság a nőkkel hogy ne menjen rá a gatyája?

Figyelt kérdés

2022. febr. 11. 18:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
94%

20#

Csakhogy én nem verem a fogamhoz a garast, és megmaradok férfinek. Nem esik nehezemre egy kávét, egysütit, egy vacsit kifizetni. De nekem van is párom, szóval lehet gondolkodni.

2022. febr. 12. 09:22
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Amy férfi. Ennyire egy nő sem lehet nőgyűlölő.
2022. febr. 12. 09:29
 23/35 anonim ***** válasza:
16%

21, Nekem sem nő ki a pötsöm hs valamit fizetni kell. Sőt, dolgozni is eljárok, részben abból élünk. Jól lefejt anyagilag az asszony amúgy? Legalább cumi volt, ha már megzabáltattad?

22, nem vagyok férfi. Nőgyűlölő sem, csak ha egyenjogúság, akkor mindenben legyen az.

2022. febr. 12. 09:59
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

23# nem nőtt ki a pö..d, de a beszédstílusod már alapjában véve sem nőies. Úgyhogy közel állsz hozzá. Ha neked egy süti egy kávé egy vacsora nagy anyagi lehúzást jelent, akkor elég szegényes lehet az életed, nen csak anyagilag de érzelmileg is.

Nem megzabáltattam, hanem ettünk. Ő sem dobja elém a vacsorát, hogy nesze zabálj, ha már megfőztem.

A szexuális életünkkel nincs probléma, nem csak akkor kapok ha pénzt költök rá.

2022. febr. 12. 11:22
 25/35 anonim ***** válasza:
76%

Amyjo#

Ha egy férfi a likért fizeti a vacsit, akkor te azért fizetsz hogy megdugjanak?

2022. febr. 12. 13:02
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk mindenki mindenét a közösbe tette, nem pedig a pasi a pénzét, nő meg a valagát.
2022. febr. 12. 13:06
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

31

Ejejjjj amyjo...megint az iráskép

Ha azt akarod, hogy elhiggyek h Nő vagy, ne ugy ird, hogy a "nő meg a valagát"

Ne E/3 szemelyben!

Helyesen:

"Nálunk mindenki mindenét a közösbe tette, nem pedig a pasi a pénzét, én meg a valagamat".

Egyebkent, remélem férfikent a szülésből is ugyanugy kiveszed a részedet

2022. febr. 12. 13:15
 28/35 anonim ***** válasza:
49%
32, arról még bem hallottál h nem kell minden nőnek miss pcsábak lenni? Kiveszi persze, nem lesz kölyök, megbeszéltük.
2022. febr. 12. 13:22
 29/35 anonim ***** válasza:
91%

LIK XD Szakadok :D Pedig először azt hittem, a muff szó lesz a vicces :D

Üdv, egy muff, aki likért engedte, hogy a párja a második randin meghívja bowlingozni :D (bár liket csak pár randival később kapott)

2022. febr. 12. 21:20
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

#34:

Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy akkor egy homoszexuális kapcsolatban a férfiak mindenhol túlfizetnek, a leszbikus párok pedig mindenhonnan fizetés nélkül lépnek le ezek szerint? :D

2022. febr. 12. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!