Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem túl tehetős az miként boldogul manapság a nőkkel hogy ne menjen rá a gatyája?
3
Szerintem attol nem vagyok aranyásó, h egy bizonyos szintü egzisztenciát elvárok a masiktol, főleg, hogy en is tudom nyujtani
Kérdező ez alatt mit értesz? Sose értem mi az a rengeteg plusz kiadás ami egy nővel jár.
Nekem is van barátnőm. Elviszem Őt vacsorázni oké.
De a többi napokon ő szokott főzni, vagyis a kaja rendelést meguszom. Már többletem marad.
Elmegyünk kirándulni, alapból is jártam eddig ismerősökkel, most vele megyek. Az üzemanyagom ugyan annyi akárhanyan ülünk a kocsiba. Rengeteg olyan hely van amiért fizetni sem kell és remek randihelyszín.
A fütésszámlám, na az mondjuk magasabb, mert egy fagyosszent, és hiába mondja hogy nem fázik ne vegyem fel a fütést... hetente kéthetente egy kisebb meglepetés.egy doboz rafaello 1000 ft. 3 szál virág kb 700 ft. Azért ez nem olyan megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!