Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fogják ilyen sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogják ilyen sokan (férfiak) valami másra, hogy nem találnak partnert?

Figyelt kérdés
Hol a pénz, hol a magasság, hol a testalkat, hol az jóképűség hiánya az ok. Szerintem bőven találni partnert, inkább időt kellene hagyni összecsiszolódni.

2022. febr. 11. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már kérdező!

Tegyük fel vagyok 180 cm és 120 kg. Mennyi időt adjak a nőknek? 😆 Sorba oda mehetnék az utcán több 100 hoz, mind elutasítana. Akkor mégis miért ne fognám arra hogy a súlyfeleslegem miatt nem találok lányt?

2022. febr. 12. 11:09
 12/17 A kérdező kommentje:
11-es, pont erre gondoltam. Ugyanezzel a Bmi számokkal rendelkezem mint Te, viszont alacsonyabb vagyok nàlad. Pénz nem sok van, annyi, ami a számlákra elég. Van feleségem, lenne jelentkező barátnőnek is. Sajnos jóképű sem vagyok.
2022. febr. 12. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Hagyjuk már kérdező!

Elolvasom a kérdésedet, és már tudom hogy nő vagy. Férfi (épeszű) nem tesz fel kérdést épp csakis a saját nemét szapulva. Mintha csakis a férfiak szoktak volna panaszkodni. Úgy vagy te férfi mint én nő. Szánalmas vagy!

2022. febr. 12. 18:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha nő vagy, hát az vagy. Én férfi vagyok. Nem szapultam a férfiakat, csak nem értem miért van ez a sok kifogás.
2022. febr. 12. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Te akkor egy férfi vagy puncival kérdező
2022. febr. 12. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Párt találni nem egyszerű. Én fiatalon szép nő voltam, és nekem sem volt egyszerű. Nem jártam olyan helyekre, ahol szingli férfiakkal tudtam volna találkozni. Igen, tenni kell érte, olyan társaságba járni, erőfeszítést beletenni. És sokszor nem jön össze, mert nem találkoznak az igények. Nálam legtöbbször az volt a kifogás, hogy túl sokat akarok. Pl. hogy 2 hónap randizás után ne csak heti egyszer találkozzunk. Érdekes, az első pasimmal 1 hónap után összeköltöztünk. Szóval sok a selejt, és nagyon nehéz megtalálni az igazit. Nekem most van párom, de ha nem lenne, valószínűleg én is visszavonulnék a csigaházamba, és azt mondanám, hogy nem kell senki.
2022. febr. 12. 19:55
 17/17 anonim ***** válasza:

16#

Jéé, egy nönemű lény empatikus megnyilvánulása, ritka egy gyöngyszem ez is errefelé

Legalább megpróbálja a helyünkbe képzelni magát. Nagy szó

2022. febr. 12. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!