Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fogják ilyen sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogják ilyen sokan (férfiak) valami másra, hogy nem találnak partnert?

Figyelt kérdés
Hol a pénz, hol a magasság, hol a testalkat, hol az jóképűség hiánya az ok. Szerintem bőven találni partnert, inkább időt kellene hagyni összecsiszolódni.

2022. febr. 11. 16:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A kifejtés két mondata nem áll egymással összhangban.

Amúgy azért nem ismerik el sokan, mert az csak depresszióhoz vezetne, amivel a többség nem akar szembenézni. Megtudom érteni.

2022. febr. 11. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
A vesztes mindig másra hárít, mert fájna elismerni, hogy bennem van a hiba. A rossz diák, aki egyest kapott az is a tanárra fogja.
2022. febr. 11. 16:19
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

"Miért fogják ilyen sokan (férfiak) valami másra, hogy nem találnak partnert?"

Mintha csakis a férfiak hárítanának, ne nevetess!

Akkor a sok "miértnincsrendespasi" kérdés az micsoda?

2022. febr. 11. 16:24
 4/17 anonim válasza:
100%

Szerintem két ok miatt.

Az első indok, hogy szembesültek a kudarcuk okával (ami megegyezett azzal amit írtál) miután próbálták párt találni maguknak.

A második pedig, hogy a Szociális média, és a fogyasztói társadalom hatása miatt már előre bemeselik maguknak, hogy miért nem fog össze jönni, mi az ami nem jó, de úgy, hogy még nem is találkoztak azzal nővel vagy nőkkel akikkel szeretett volna.

Es igazad van, rengeteg lehetőség van. Sokat kell ismerkedni, próbálkozni.

A nagy számok törvénye alapján így mindenki találhat part magának. Ki könnyebben és gyorsabban, mások nehezebben és lassabban.

2022. febr. 11. 16:28
 5/17 A kérdező kommentje:
Tehát a sok nő, aki kiírja a miértnincsrendespasi kérdéseket, akkor Ők keresnek normálisakat. A sok kiírásból meg látszik, hogy a férfiak keresnek normális nőket. Ez a sok ember miért nem találja meg egymást. A nők nem csak a pénzre mennek.
2022. febr. 11. 16:47
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben elég az ha időt hagyunk összecsiszolódni ha csak a jó képűséget nézzük én már láttam olyan embert akinek annyira előnytelen az arc szerkezete hogy azon egy jó frizura sem segít és még kövér is pl. egy ilyen férfi mire fogja a sikertelenségét?
2022. febr. 11. 16:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a sok ember miért nem találja meg egymást."

Ez mondjuk jó kérdés

Ismerkedtem gyakorin, mindig addig jutottunk el hogy képcsere, és ott vége. Vajon a személyiségem a valódi ok?🙄🤣😂🤣

2022. febr. 11. 17:05
 8/17 anonim ***** válasza:
Én nem fogom másra. Eddig két párkapcsolatom volt. Másfél éve egyedül és ez nem is igazán fog változni. Nem vagyok hajlandó több energiát fektetni a dologba. Magától úgysem fog jönni, ha erőfeszítések árán sem. Kezdek berendezkedni az egyedüli életre. Nem a nőket hibáztatom és nem a világot okolom. Amúgy teljesen átlagos férfi vagyok. Vannak nálam bőven rosszabbak és jobbak is. Az is lehet, hogy gyenge vagyok. Netán vesztes. Ezt is elfogadtam. 30/F
2022. febr. 11. 17:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Mert egyszerűbb ezt mondani, mint tenni érte. Kifogás gyártásban évek alatt nagy rutinra lehet szert tenni.
2022. febr. 11. 17:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok, mint a 8-as. Nem okolok senkit, semmit, elfogadtam, hogy én így ebben a formában nem kellek a nőknek. Persze változhatnék, tudom is hogy miben kellene, viszont én így érzem jól magam. Többször megkapom azt is a környezetemtől, hogy nem is értik miért nem vagyok már régóta házas, de ez van. Már én is próbálok a hosszútávú egyedüllétre berendezkedni és ha már ez van, kiélvezni ennek a pozitív oldalát.
2022. febr. 12. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!