Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehetne hatóságilag szabályozni, hogy kinek hány kapcsolata lehet, hogy ne csak a legjóképűbb férfiak érvényesüljenek?

Figyelt kérdés
Lehetne mondjuk 12 szabad próbálkozása mindenkinek és kész onnantól meg kéne állapodnia és a többi nőt nem meghódítani.

2022. febr. 10. 18:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
94%

Hiába lenne ilyen, én a magam részéről tudom, hogy inkább halnék meg egyedül, minthogy a fajtátoknak "esélyt adjak", vagy akár egy megveszekedett mosolyt, vagy 2 percnyi együttérzést kapjatok tőlem, nemhogy kapcsolatot.

Nem hiszem, hogy én vagy az egyedüli, aki így érez. :)

2022. febr. 10. 19:26
 22/33 anonim ***** válasza:
83%

18- as vagyok.

Teged mi éltet? Te miert rajongsz az eletedben?

Legyen valami hobbid, munkad, amit szenvedellyel csinalsz!

Vagy legyen valami ,amiert fel lehet rad nezni! Talalj valami olyan munkat vagy hobbit vagy sportot akarmit!

2022. febr. 10. 19:27
 23/33 anonim ***** válasza:
85%
Barom.
2022. febr. 10. 20:02
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem a másik oldalon is így van. Azt látom hogy nagyon sok szép nő egyedülálló. És nem értem az okát. Hozzám meg nem mernek közeledni a férfiak mert azt gondolják nem állok szóba velük,túlságosan dekoratívnak tartanak. Szóval manapság már egy szép nő sem talál férfit magának könnyen.
2022. febr. 10. 20:48
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor vezesd már be, hogy a városok főterén megdobálhassunk paradicsommal olyanokat, akik ekkora fasságokat beszélnek🙏🤞🤞
2022. febr. 10. 20:59
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

#25:

Inkább éljen nyomorban az ország, de köttesd ki az internetüket. Áááámeeeen.

2022. febr. 10. 21:08
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne hatóágilag szabályozni? Miért várod azt, hogy majd mások megoldják a te személyes gondjaidat? Másoknak is vannak, ennél ezerszer nagyobb problémái, ők sem nyafognak, hanem tesznek érte, hogy jobb legyen. Mi lesz veled egy kapcsolatban? Majd ott is az állam oldja meg a problémákat?

De komolyan, ez az oldal már kb csak erről szól, hogy itt hisztiztek, de a seggetek már nem emelnétek fel, hogy tegyetek is valamit. Ronda vagy? Akkor szedd össze magad, találd meg a stílusod, vágass jó frizurát, kezdj el otthon edzeni! Ha meg lusta vagy ehhez, és fájna néha fogat mosni, akkor ne itt picsogj, hanem merülj az önsajnálatban, de szép csendben.

2022. febr. 10. 21:23
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

"ne csak a legjóképűbb férfiak érvényesüljenek?"

Be kell vezetni a Chad-adot a zakat mintajara...

37F incel

2022. febr. 11. 00:36
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
És amikor a 12 szabad próbálkozásodból mind a 12 alkalommal elutasítanak, akkor törvény szerint rögzítve lenne, hogy egyedül tengesd le hátralévő, nyomorult életedet.
2022. febr. 11. 11:07
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
A hülyék akkor is egyedül maradnának. Egy nő inkább van egyedül, mint egy nem vonzó férfival.
2022. febr. 11. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!