Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetne hatóságilag szabályozni, hogy kinek hány kapcsolata lehet, hogy ne csak a legjóképűbb férfiak érvényesüljenek?
Összeér a bölcsesség s a harmónia,
Ostobákkal nem vitatkozunk soha.....
"Hosszútávon ez népességrobbanást okozna, ami a kormány célja."
Semmit nem okozna. Most is van egy rakat szingli nő. Mégsem tudtok becsajozni.
Akkor miért mondja mindenki hogy: bocsi, de van barátom?
En most bele vagyok zugva egy, sajat bevallasa szerint nem a szokásos jokepu csávóba 1 éve.
Elso latasra a kulso nem fogott meg, mondhatni, erdekltelen volt, nem volt az esetem egyaltalan. Csak az amit csinalt es ahogy csinalta.
Ahogy egyre tobbet neztem a YT videojat, lassan, de biztosan eszmeltlenul beleszerettem. Élőben meg még jobban.
Elozo vagyok, 18-as.
Azokon a videokon annyi szenvedellyel, bájjal, eleganciával, odaadással csinálja, amit csinál, a munkáját végülis.
Ez fogott meg benne.
Utána később nem okozott csalódást. A csókolózásban is ugyanolyan szenvedélyes... Menthetetlenül beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!