Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem viszi semmire az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem viszi semmire az hogy juthat mégis párhoz?

Figyelt kérdés
Inkább azokat kérdezném akiknek így alakult az élt. Nektek hogy sikerült? Olyanra gondoljátok aki ilyen tök átlag alsó osztály beli. Van munkája, meg valami régi autója, esetleg egy panel vagy egy falusi ház. De ennyire vitte.

#semmirekellő #Haszontalan férfi
2022. febr. 10. 14:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

19

Még! De egy ilyennel mit akarsz kezdeni hosszutávon?

2022. febr. 10. 16:05
 22/27 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem. Milyennel? Te valamit félreértettél...🤔

Nagyon szorgalmas, tobb állása van.

Amugy az elozo pasijaimat is nagyon szerettem,akiknek nem volt allasuk es a szuleik tartottak el oket... engem az anyagiak nem szoktak erdekelni egy pasinal.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én nagyon elvarázsolt tudok lenni úg y általában az életben sokmindennel...😊nemcsak aszerelemben, de persze abban nagyon-nagyon☺️

Einstein azt mondta, csak két módon élheted az életed: vagy mindent csodának látsz, vagy semmit nem látsz annak...

2022. febr. 10. 16:21
 23/27 anonim ***** válasza:
70%
Végre egy normális nő a 22-es személyében.
2022. febr. 10. 16:28
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

:D :D

Egy hitelmentes falusi ház vagy panellakás a mai világban már abszolút nem semmi. Mit szóljon akkor, aki nem tud elköltözni albiból, vagy a szülői házból?

2022. febr. 10. 16:37
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Plusz az sem fair, hogy semmirekellőnek tartod azt, akinek a családi háttere nem olyan. Aki saját magának rak össze egy lakást + autót, az sokkal nagyobb életrevalóságról tanúskodik, mint aki beleszületik ebbe és már magzatkorában ingatlan van a nevén…
2022. febr. 10. 16:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Én is fletnis vagyok, várom a párom.
2022. febr. 11. 08:20
 27/27 anonim ***** válasza:
2-5-7. A panellakást és falusi házat nem arra kell érteni, hogy valaki most a mostani árakon vette. Hanem akik még 5-10 éve vagy még régebben tudtak venni, amikor olcsó volt (az akkori fizetésekhez képest is). Ezt fontos hangsúlyozni.
2022. febr. 11. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!