Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem viszi semmire az hogy juthat mégis párhoz?
Figyelt kérdés
Inkább azokat kérdezném akiknek így alakult az élt. Nektek hogy sikerült? Olyanra gondoljátok aki ilyen tök átlag alsó osztály beli. Van munkája, meg valami régi autója, esetleg egy panel vagy egy falusi ház. De ennyire vitte.#semmirekellő #Haszontalan férfi
2022. febr. 10. 14:40
11/27 anonim válasza:
Sok a sorstárs. Sok korombeli nincstelen párnak az a célja, hogy együttesen hozzanak létre értéket; közös otthont, autót, stb, még ha gyári fizetésből spórolnak is rá.
Nem mindenki a magasabb státuszú férfiakra/nőkre akar ráakaszkodni.
12/27 anonim válasza:
1- es vagyok! Imadom a huszeves autojat!☺️
13/27 A kérdező kommentje:
8. Hát ja a 60-70% semmire nem viszi.
2022. febr. 10. 15:37
14/27 anonim válasza:
Nő vagyok! Van egy lakasom, (én vettem, senki nem rakta alám)
Valamint van egy 8 eves autóm!
Netto 470 körül keresek. Én ugy gondolom, hogy alig vittem valamire, mert bőven lehetne jobb, de a gyakori mérce szerint, én aztán k.*rva gazdag vagyok!
Uh. ha egy csávonak van egy panelja, meg egy autója, akkor az gazdag!
....
15/27 anonim válasza:
Emberek nagyrésze napról napra él és nincs semmi megtakarítása, hitele annál inkább. Ha valakinek van egy régi autója, saját ingatlana, az Budapesten 20+ milla ami egyáltalán nem kevés. Szerintem sokan örülnének, ha így "alakulna" az életük, így nem tudom a kérdésed komolyan venni, inkább trollnak.
16/27 anonim válasza:
Olyan nőt vettem el, aki még nálam is kevesebbre vitte. Vidéki, 8 általános, pesten közös albérlet egy másik lánnyal, gyári betanított munka.
17/27 anonim válasza:
1-es vagyok. A csávó még nem az enyém.😌Csak meg vagyok érte zavarodva, hogy az enyém legyen.🤯
18/27 anonim válasza:
17
Gyereket meg majd te tartod el, miközben dolgozol....
19/27 anonim válasza:
Milyen gyereket? Nincs gyerek.😆
20/27 anonim válasza:
Te valamit felreertettel...
1- es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!