Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti milyen gyakran tudtok kapcsolatot kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Vannak olyan fiúk akik pár hét alatt találnak barátnőt, vagy akár egyik napról a másikra, de gondolom nem ez a gyakori.

Ti hogy vagytok ezzel?

Nekem 20 év körül volt egy pár hónapos, de nem volt komoly, és annyi más nem volt.

Nektek hogyan alkaultak a kapcsolataitok?

2022. febr. 9. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Az elmúlt években túl jól is. Kapcsolatból kapcsolatba lépegetek, mint valami hülye.

Most is ott vagyok hogy két hónapja ért véget egy, de már más van. Szívás mert kezdem nagyon megszeretni.

2022. febr. 9. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Én sosem találtam. Ezért inkább kigyúrom magam, olyan 10/7 már simán leszek, hátha akkor a 10/3as csajok már észrevesznek

19f incel

2022. febr. 9. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
3-4-5 évig szoktam egyedül lenni a kapcsolataim közt....sokáig nem szoktam kelleni senkinek
2022. febr. 9. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Lassan 3 éve, hogy szakított velem a máig egyetlen barátnőm. 3 évig voltunk együtt, előtte soha nem volt senkim.

Szerintem az én esetemben gyakoriságról beszélni eléggé durva lenne :D

Szóval ha azt vesszük, hogy mondjuk egy átlag ember 15-16 évesen van először valamiféle kapcsolatban akkor nálam 5-6 évet kell várni.

De nem hiszem, hogy valaha is mégegyszer összejönne, azóta ezerszer szarabbul nézek ki és sokkal rosszabbul is érzem magam mind fizikálisan mind mentálisan.

2022. febr. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!