Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent valójában?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy párszor megjegyezte már, hogy hozzá nem nagyon ment oda még senki. Senki nem szólította le, nem mentek oda hozzá buliban, nem próbálkoztak nála, én vagyok kb az egyetlen. Amikor féltékenykedtem, mert egyedül ment bulizni (pontosabban nélkülem), akkor szintén ezt hozta fel, hogy ne aggódjam, egyébként sem próbálkozik senki nála.

Ezt így összességében kétféleképpen tudom értelmezni. Szerinted melyiket jelenti valójában?

2022. febr. 8. 13:17
A kérdező szavazást indított:
Dicséret, hogy férfiként udvaroltam, oda mertem menni, stb
Csak azért van velem, mert nem jött más, és ne azért ne legyek féltékeny, mert elküldené az udvarlót, hanem mert egyébként sincs
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
3. El is kuldené, de nincs is kit elkuldeni
2022. febr. 8. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
4. Lehet elküldené :) de nincs kit
2022. febr. 8. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Hazudik. Minden nőnek udvarol valaki(k), legfeljebb ő erről nem vesz tudomást, vagy nem tetszik neki a férfi.
2022. febr. 8. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is múltkor felhoztad ezt a témát a barátomnak, mert rosszul esett, hogy anno nem igazán próbálkozott be nálam komolyabban senki, ismerosi körben meg láttam, hogy a legatlagosabb vagy csúnyább lányok után is mentek fiúk.
2022. febr. 8. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!