Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn már az elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn már az elején ennyire meg akarnak felelni és nem feltételezik, hogy nincsenek szigorú elvárásaim?

Figyelt kérdés

Társkeresőre kiírtam magamról több dolgot is. Rám jellemző dolgokat, miket szeretek, hobbik, ilyesmi. Nagyon meglepődtem azon, hogy nem egy férfi úgy ír rám, hogy "én nem szeretem x-et/nem láttam y sorozatot/nem vagyok z típusú, ez nálad kizáró ok?" Tehát azt hiszik, hogy attól még, hogy nem néztek egy olyan sorozatot, amit én szeretek, már szóba sem állok velük? Vagy ha én pl táncolok, de ő nem, akkor nálam már nincs esélye? Ki az, aki úgy keres társat, hogy csak akkor jön össze valakivel, ha kivétel nélkül mindenben egyezik a véleménye/ízlése?

Vagy csak nem tudnak mit írni? Bár a szia mizu/hogy vagynál jobb!

2022. febr. 8. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Mivel a férfiak alapélménye hogy a nőket nem érdekli a létezésük se ha nem keresnek jól és nem néznek ki jól. Ezért nem is feltételeznek rólatok nőkről semmi jót.
2022. febr. 8. 12:07
 2/8 anonim válasza:
42%
Csak túl jó vagy, manapság minden srácot kidobnak ha nem felelnek meg teljesen az elvárásoknak
2022. febr. 8. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Csak nem tudja, hogy szar helyen próbálkozik. Tök könnyű férfiként elhinni magunkról ezek miatt az appok miatt, hogy értéktelen szardarabok vagyunk a nők szemében, amikor egy átlag férfinak van mondjuk 10 match-e ezeken az appokon, egy átlag nőnek meg 500.
2022. febr. 8. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Nő vagyok és nem társkeresőzöm, viszont szerintem egyszerűen csak el akarják indítani valahogy a beszélgetést :) És gondolom csak abba a viszonylag kevés adatba fogódzhatnak, amiket oda magadról kiírtál.

Szerintem ez pozitív, mert legalább elolvasták és értelmezték, amit írtál. Nem csak úgy hozzádvágnak egy dickpicet nyitánynak.

2022. febr. 8. 12:51
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 Igen, ez igaz :D De koncentrálhatnának inkább a közös pontra, mint az ellentétre, vagy csak simán kérdezhetnének is valamit az egyik ponttal kapcsolatban
2022. febr. 8. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
5. Az első 5-10 próbálkozásnál megerőltetik magúkat. Aztán rájönnek hogy felesleges mert a nőket nem érdekli az ismerkedés.
2022. febr. 8. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Akarna megfelelni a faxom.
2022. febr. 8. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, 5-ös, egyetértek.
2022. febr. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!