Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok sokan szoktak írni nektek Face-n ismerkedési szándékkal? Ilyenkor nyitottak vagytok vagy ez gáz és élből elutasítjátok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 22:41
21/26 anonim válasza:
Nekem ki van rakva hogy kapcsolatban vagyok, az is ott van hogy kivel, és nyilvános is. Ennek ellenére van, hogy egy ismeretlen emberke elküldi a gyúrós fotóját, vagy rám ír valaki egy hülye szöveget, ilyenek. Mindig megmutatom a barátomnak aztán általában röhögünk rajta, de ha nagyon szemtelen, akkor volt hogy parom elküldte a p@csaba.
22/26 anonim válasza:
A válasz nagyon egyszerű: jóképű, nagymenő gyerek ír random csajokra = siker.
Átlagos, vagy akár átlag alatti kinézetű srác ír = biztos kudarc.
23/26 anonim válasza:
22, szerintem nézd meg pl a 20-as válaszát. Tök mindegy milyen fotók, ki az illető, nem válaszol neki, mert a facebook nem egy társkereső app.
(illetve valljuk be, hogy nem a top palik szoktak random nőkre ráírni facebookon, hacsak nem valamiért ott keresnek k.rópajtit)
24/26 anonim válasza:
Hát persze, ezt írja, mert ez a "bevett norma", de valójában nem így cselekszik. A nők 99%-ban totál ellentétesen viselkednek, mint amit amúgy hangoztatnak.
25/26 anonim válasza:
24: még jó, hogy ennyire ismersz, kedves :D.
26/26 anonim válasza:
Ritkán írnak. Eddig egyetlen egyszer volt olyan, hogy randiztam a sráccal. Egy csoportban írtam egy kommentet és így fedezett fel. Nekem egész tetszett, ő annyira nem élte a randit.
Tinderen meg egyéb ilyen appokon ismerkedtem, ott nyilván sokan írtak és innen is lett kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!