Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok sokan szoktak írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok sokan szoktak írni nektek Face-n ismerkedési szándékkal? Ilyenkor nyitottak vagytok vagy ez gáz és élből elutasítjátok?

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 22:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%

10 Ha egyszer latta es nem tud vele ujra talalkozni, akkor hogy talalta meg facebookon?

Nem szoktam amugy visszairkalni, idegenek ritkan irnak, de olyanok szoktak, akiket ismerek az eletben de nem vagyunk kimondottan ismerosok, pl random kollega akivel x eve egy helyen dolgoztam, random kollega akit neha latok a munkahelyen, de nem beszelgetek vele soha, ez a ketto a legutobbi. Illetve nekik visszairtam, de kb azonnal rovidre zartam a beszelgetest. Van nehany uzenet az engedelykeresekben, azokra nem reagaltam.

2022. febr. 6. 23:23
 12/26 A kérdező kommentje:

Társkeresőn találtam de azt már nem használja mert 1 hónapja lépett be utoljára.

Viszont facen kint van neki hogy még egyedülálló.

2022. febr. 6. 23:26
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Creeeepy
2022. febr. 6. 23:36
 14/26 A kérdező kommentje:
Tudom pedig nem volt nehéz megtalálni, keresztnév és város alapján ő volt az első találat :D
2022. febr. 6. 23:59
 15/26 anonim ***** válasza:
hát akkor írj rá, próbacseresznye
2022. febr. 7. 02:36
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem sokszor szerencsére. Talán azért sem, mert semmilyen bejegyzésem nem nyilvános.

Utoljára pár éve írt egy arab, de meg se nyitom. Mivel ezek az üzenetek az engedélykérések közé mennek, így általában csak jóval később veszem észre őket.

2022. febr. 7. 09:11
 17/26 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már egyszer kiírtad jan. 31.-én.

Azóta sem csináltál semmit? Már régen ráírhattál volna ha olyan nagyon fontos lenne.

Mit veszíthetsz? Legfeljebb elutasít, de az is lehet hogy bejön a dolog.

Mellékelem az előző kérdésedet:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2022. febr. 7. 09:50
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Amióta a lehető legszigorúbbra állítottam a biztonsági beállításokat és a profilképemen is háttal vagyok szerencsére nem sokan írnak, de még így is van, hogy betalál valaki, pedig aztán semmi nem látszik nyilvánosan.. A fene se érti :D Teljesen elzárkózom az ilyen ismerkedéstől, szóval rossz ajtón kopogtatnak.
2022. febr. 7. 09:59
 19/26 anonim ***** válasza:

2es vagyok!

Már erre is jött csomó privát, 10-15

Ebből 2 volt értejelhető

- Az egyik egy aranyos pasi, csak 21 eves, nyilvan nem tudok vele mit kezdeni..mert én 32 vagyok

- Valamint egy nős pasi, aki félreb*szna! Nyilván az első ugye nem működik, a másodikrol meg nincs mit beszélni. Nem vagyok másodiknak való tipus

2022. febr. 7. 10:08
 20/26 anonim ***** válasza:
70%
Ha idegen az emberke, és úgy ír rám, élből elutasítom, akkor is, ha a levél normális és a kép alapján jól néz ki. A facebook nem társkereső oldal, és azért arról is megvan a véleményem, aki ott random nőkre írkál rá, annyira p...ihiányos (hogy azzal tölti a szabadidejét, hogy random nőket keresgél fb-n). Az más kérdés, ha már egyszer találkoztunk, és van vmi támpontom azért, hogy kicsoda, micsoda, nem ismeretlenül ír rám.
2022. febr. 7. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!