Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az hogy a nők a férfiak felső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a nők a férfiak felső 10%-án osztoznak még a régi háremben töltött időkből genetikailag öröklődött ösztön miatt maradt meg napjainkban is?

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 12:40
1 2 3
 1/30 Lachesys ***** válasza:
91%
Hát ha kimegyek az utcára marhára nem csak a férfiak 10 %anak van csaja.
2022. febr. 6. 12:40
 2/30 anonim ***** válasza:
7%
Gyakorlatilag igen, le leszek pontozva de a nőknél ez ösztön.
2022. febr. 6. 12:41
 3/30 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy ösztön, zsigerből taszít, valaki másé, a csaló patkányok, a hímringyók, akik gyűjtik a nőket. A monogámia és a hűség manapság kincs sajnos.
2022. febr. 6. 12:45
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. De alapból vonzódnak a sikeres, jóképű , magabiztos ferfiakhoz. Aki nem ilyen, az nyilván nehezebben fog nőt találni.
2022. febr. 6. 12:50
 5/30 anonim ***** válasza:
82%

"A monogámia és a hűség manapság kincs sajnos."

Egyetértek. Jóformán extra az az ember, aki nem forog picsák után az utcán és nem viselkedik olyan szánalmasan, hogy legszívesebben leköpném és szétkenném rajta a cipőm talpával.

Itt hisztiztek, hogy nincs pénzetek... Az fel sem tűnik, hogy gerincetek sincs, pedig az sokkal jobban hiányzik.

2022. febr. 6. 12:52
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, én már nem hiszek a mesékben. Én ezzel úgy vagyok, hogy nincs olyan ember, akinek élete során csak egy ember fog létezni, csak ő kell neki, csak őt találja vonzónak, másra rá sem nézne. De! Talán még létezik olyan ember, férfi, aki nem dobja el a szeretetet, egy vágy miatt, és tiszteli annyira a partnerét, hogyha szereti, nem bántaná azzal, hogy látványosan kifejezi a tetszését és a vágyódását mások iránt, valamint meg is csalja a saját önzősége, és egója miatt a párját. Ha valakit szeretek, én őt nem fogom bántani. Ember vagyok, tudom kontrollálni az érzéseimet, tetteimet, ha kell mérlegelek, következetes vagyok. Nyilván van mindenkinél jobb, meg szebb, de akkor ne legyenek párkapcsolatok, mert minden utca sarkon ellehetne dobni, ha csak a vágyakról szólna ez a "szövetség".
2022. febr. 6. 13:25
 7/30 anonim ***** válasza:
9%
Ez mindig is így volt, a házasság és a család (az igazi) intézménye rakott/rak rendet valamelyest. Most azért szembetűnő a jelenség mert harmincakárhány éves korig kitolódott a családalapítás és addig legyeskednek tömegével egy szűk férfiréteg körül
2022. febr. 6. 13:31
 8/30 anonim ***** válasza:
92%

Hiába törölteted a válaszokat.

Akkor is csak a te beteg agyadban van ez, és abszolút nem csodálkozom, hogy téged senki nem választ.

2022. febr. 6. 13:35
 9/30 anonim ***** válasza:
93%

Nem, ez a ti agymenésetek, mert könnyebb ezen pattogni és felszívni magatokat, mint szembenézni azzal, hogy milyenek vagytok, és ez mennyire van összhangban azzal, amit elvártok a nőktől.

Az természetes, hogy vannak nők és férfiak között is olyanok, akik több vagy épp kevesebb embernek tetszenek.

Az, hogy valaki több vasat tart-e a tűzben, csakis a személyiségen és a neveltetésen múlik.

Nekem speciel normális párom van és nem osztozom rajta senkivel, és ténylegesen rendes, nemcsak mondja és követelőzik.

De még ha csalna, alázna is, akkor sem kapna a ti fajtátok még egy mosolyt, vagy egy 1 másodpercnyi ölelést sem tőlem, nemhogy "esélyt". Még akkor sem, ha egyszer neadjisten 40+ szingli lennék.

2022. febr. 6. 13:36
 10/30 anonim ***** válasza:
94%

Nálatok öszötn, hogy legszívesebben csak a felső 1% insta macákat dugnátok, az sem zavarna benneteket, hogy másik 10 pasi is dugja őket.

És ti vagytok azok is, akik trottyant vénemberként 20 éves pipik után rohangáltok, hogy a korosztályotok öreg. Nyugodtan el lehet menni akárhova, lúzer szerencsétlen az összes ilyen kérdés kiírója. De a legnagyobb baj, hogy beteg az agyatok.

2022. febr. 6. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!