Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért maradok ösztönösen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maradok ösztönösen csendben a lányok közelében?

Figyelt kérdés
Korábban nagyon féltem tőlük és a közelükben sem szerettem lenni mert olyankor nagyon szorongtam. Mára ezt úgy ahogy sikerült kinőnöm de a félelem helyébe lépett a közömbösség. Egyetlen egy lány sem vált ki belőlem vonzalmat. A közelükben mintha ösztönös reakció lenne az, hogy csendben maradok és hiába próbálom egyetlen egy szót sem tudok a közelükben szólni. Olyankor teljes mértékben a csend lesz úrrá rajtam. Akármennyire is próbálom nem megy.

2019. nov. 22. 15:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig félsz és rettegsz tőlük. Ez a közömbösség egy válaszreakció, egy falat vonsz magad és a lányok közé a csalódás elkerülése végett.

Pszichés eredetű, ezen csak te tudsz változtatni.

2019. nov. 22. 15:28
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

A gyk Balázsa vissza tért...

Ugye Te vagy?

2019. nov. 22. 15:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert béta hím vagy.
2019. nov. 22. 15:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kell rájuk tekinteni mint a többi srácra, nem szabad kivételezni velük. Oltogatni és csipkelődni kell a csajokkal is, ugyanúgy ahogy bárki mással tennéd.
2019. nov. 22. 15:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy Raj a Big Bang Theory-ból? :)
2019. nov. 22. 15:47
 6/16 A kérdező kommentje:
:D
2019. nov. 22. 15:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért van itt, mert kizárólag interneten keresztül beszélget másokkal, mint a szüleivel. Szóval ez egy kamu topik, csak azért van, hogy dumáltasson benneteket, magyarul: hülyét csinál belőletek, ha hagyjátok. Pusztán a miheztartás végett.
2019. nov. 22. 15:51
 8/16 A kérdező kommentje:
Most tényleg nem, valóban kíváncsi vagyok az okokra.
2019. nov. 22. 15:56
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Ezt egyedül te tudhatod, hülye gyerek. Még önismereti dolgokban is másokkal kikapartatni a gesztenyét már tényleg a pofátlanság netovábbja. Ha valóban érdekel a válasz, akkor legyen annyi vér a pucádban, hogy egy pszichológustól kérdezed meg. Csak persze, az meg azért nem tetszene neked, mert tőle már TÚL őszinte feleletet kapnál.
2019. nov. 22. 16:17
 10/16 A kérdező kommentje:
Fogd már be a pofádat. Normálisan feltettem egy kérdést erre idejössz pofázni.
2019. nov. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!