Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagban hány éves kortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagban hány éves kortól kezd egy nőnek puffadni az egója és kezdi azt gondolni h a világ körülötte forog?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 19:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

6#

Szívemből szóltál😊🥰👸👸

2022. febr. 5. 19:56
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Minél több a bétahím,annál hamarabb.
2022. febr. 5. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
#9 így csak az elmebeteg pasik gondolkoznak, de azok inkább ne forogjanak körülöttem :D
2022. febr. 5. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Van a nárcizmusnak egy egészséges szintje is, nem csak a sokak által emlegetett, kóros személyiségzavar.

Igen is, az egészséges nárcizmus része, hogy a kisgyerek azt gondolja, körülötte forog a világ, és a szülők, nagyszülők világa valószínűéleg körülötte is forog. Ha egészségesen, szeretetben nevelik, nem pedig kételyeket ültetnek belé.

Egy párkapcsolatban szintén elvárható, hogy a másik félnek én legyek a legfontosabb - természetesen a férfiak is elvárhatják ezt a nőtől, és teljesen jogosan. Hiszen a párod a választott családod, és ha a világod nem a családod körül forog, ott már baj van.

2022. febr. 5. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
A 9.-nél a pont, hatalmas igazságot írt!
2022. febr. 5. 21:06
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

Erről is a férfiak tehetnek!

Meg csak a teszt volt pozitív, mikor a férjem párás szemmel közölte, hogy ő érzi, hogy lány. Aztán pár héttel később már tudtuk, hogy tényleg lány. Azóta ő apuci pici hercegnője, akinek mindenből a legjobb jár, és ő a világ közepe. Most menjek be a gyerekszobába, rúgjam le a férjem, és ordítsak rá a pelenkásra, hogy tudd, hogy hol a helyed, ribi?! Időben el kell kezdeni belenevelni, hogy örüljön, ha egy lúzernek szexre kell. De attól tartok, a férjem elcseszi az egészet ezzel a kicsi kincsem meg szépséges tündérkém gagyarászással. Franc. Tudtam, hogy egy agresszív alkeszt kellett volna keresni, aki néha jól megver a gyerek előtt! A megfelelő családi minta a legfontosabb!

2022. febr. 6. 06:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas XD

2022. febr. 6. 13:07
 18/21 anonim ***** válasza:
10%

16.-ra.

Nyugi, majd amikor nagyobb lesz, na akkor fog kapni pofonokat a szó valós és átvitt értelmében is.

2022. febr. 6. 13:21
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18

Te miről beszélsz? Engem soha nem pofozott meg senki , nem hinném hogy hétköznapi dolog lenne..

2022. febr. 6. 13:22
 20/21 anonim ***** válasza:
89%

18

Engem egyszer ütött meg férfi, edesapám jól atrendezte az arcát! Szó szerint! 2 hetig intenziben fekudt a rohadék! 4 évig jart biródágra emiatt, de szeremcsere a bíró is apa volt, és megúszta egy felfüggesztettel!

Édesapam 🖤 mindig azt mondta, hogy hercegnő vagyok, és aki nem így gondolja, nem így bánik velem, azzal ne alljak le! Így is tettem! Viszonlag későn mentem ferjhez, (26 évesen) de egy percig sem bánom! A férjem ma ugyanezt tanitja a kislanyunknak! Te nem akarsz így bánni a nővel? Nem baj! Majd megteszi ezer másik, vagy ha nem, köszönöm, egyedül is teljesen jól eltartottam volna magamat!

2022. febr. 6. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!