Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban hány éves kortól kezd egy nőnek puffadni az egója és kezdi azt gondolni h a világ körülötte forog?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 19:34
1/21 anonim válasza:
Egészen babakortól... ha normális neveltetést kap.
4/21 anonim válasza:
Mindig a gyakorin kell megtudnom, hogy nem is vagyok nő.
6/21 anonim válasza:
Ccc, én nem gondolom, hogy körülöttem forog a világ. Én tudom. 👸🏻💅🏻
7/21 anonim válasza:
A személyiségfejlődés nagyjáböl egyidőben kezdődik a kislányoknál és a kisfiúknál. A kérdésből kikövetkeztethető, hogy van, akinél ez menet közben elakad valahol.
8/21 anonim válasza:
Nem körülöttem forog, de nem is jövök össze bármilyen alakkal.
9/21 anonim válasza:
15-16, amikor észreveszik, hogy a lábuk között lévő tenyérnyi nyálkás hús mekkora hatalommal bír, hiszen ekkor már érett, pénzes, hatalommal bíró férfiakat is meg tudnak őrjíteni a kis testükkel és a finomságukkal. Nyami.
10/21 anonim válasza:
Azt hiszi "Körülötte forog a világ" = Nemet mond a lúzer pasiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!