Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A modern nők miért csak a szoftverfejlesztőkre gerjednek?
A szőke hercegek és a fehér lovak ritkák.
Amúgy meg nem tudom, pedig nő vagyok. Egy weblapszerkesztőt ismerek összesen, de ő előbb lett nős és apa, aztán tanulta ki.
Hát.. Az egy dolog, hogy a férjem történetesen szoftverfejlesztő, de amikor megismertem és kb egyből bele is szerettem, ezt pont nem tudtam róla (akkor még). Tény, nem bánom a bevételét, ezt elismerem, de ennyi önmagában nem lenne elég a kapcsolatunkat működtetni. Őt első sorban az intelligenciája, humora, az emberekhez (és elsősorban a hozzám, meg most már a kislányunkhoz) való hozzáállása, a gondolkodásmódja miatt szerettem meg. Meg mert vonzó a szemnek is és az ágyban is lepipálja az összes korábbi partnerem (mind technika, mind anatómiai adottságok tekintetében, *kacsint, kacsint*). Szóval ő számomra abszolút a teljes csomag.
De ott van pl a bátyám, aki szintén szoftverfejlesztő, sportos, izgalmas hobbija van, kiterjedt baráti köre, egyáltalán nem unalmas, szociális készségei is vannak bőven, hitelmentes saját lakása, autója, vezető beosztásban dolgozik, aztán 33 éves és még soha nem volt egy futó kalandnál tartósabb kapcsolata. Nyilván a kishúgaként nem fogom tudni, milyen kvalitása hiányzik, ami párkapcsolatokra alkalmatlanná teszi, de papíron rá is buknia kéne minden csajnak, aztán tessék, mégsem. A párkeresés összetettebb téma annál, hogy rábökj egy-egy részletre és kijelentsd, hogy emiatt megy vagy nem megy valakinek a dolog.
"az informatikusok kockás ingben járó, szociálisan analfabéta emberek"
én sajnos leragadtam ezen a szinten XD
"Most már jó lenne elfelejteni azt a baromságot, hogy az informatikusok kockás ingben járó, szociálisan analfabéta emberek. Lehet, hogy 20 éve így volt, de manapság nem"
Mondjuk a 20 evvel ezelotti, XP-korszakbeli szoftverek nem voltak rosszak, a maiak egy repedt fingot sem ernek. Telebasszak reklammal a semmit. A "szoftverfejleszto" nok megjelenese felhasznaloi oldalon inkabb banatra ad okot....
37F incel
18
Nem a nők... Hanem a sok pénzéhes senki, aki pincérből meg taxisból lesz kódgányoló droid.
Az én munkahelyemen például két nő van és ők a legösszeszedettebbek. Diplomás szakmérnökök, az egyiknek matematikus végzettsége is van. Még rajtuk kívül van pár fickó, akik legalább letették a seggük tanulni némi elméletet, a többi agyatlanul gyúrja a kódot és küzdünk velük. Többek között azért is, mert képzetlen szutyok létükre nem adják meg a tiszteletet a képzett kollégáknak, akik konyítanak is valamit az elmélethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!