Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig cigány, kreol bőrű pasik bejönnek a lányoknak?
Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele kort is írjatok2022. febr. 4. 18:00
11/42 anonim válasza:
Nem rosz... Pláne ha kerolabb bőr világos szemmel párosul. N29
Ku. v@ sokban függ a személyiségétol. Ha k{csog vagy én is az leszek veled. Te mennyi vagy?
12/42 anonim válasza:
A válaszaim alapján senki sem titulált cigánynak még. Igazából ameddig nem ismernek meg , bármit gondolhatnak rólam. Ja és a metál zenét is szeretem . Mennyire természet ellenes cigány vagyok?!
13/42 anonim válasza:
11. Na ezaz.. sötétebb bőrű kék szemű cigányok tetszenek aztán a legjobban.
14/42 anonim válasza:
A szemelyiseg miatt lettem ennyire lepontozva? Nekem fontos na... Ennyi agysebeszt 😂👌
15/42 anonim válasza:
Inkabb legyen teljesen cigány..
A magyarokkal nemtudom mi van mostanság de ki vannak herélve😅
Cigány uram volt már azoknak legalább vannak szokásai meg tudnak férfikent viselkedni, akarnak családot nemcsak 30 évesen, nem akkor néznek fel rád ha nőként karriert csinálsz stbstb😀😀
16/42 anonim válasza:
15. Szokásaik? Csicska inas huszárba tenni a gárét?
17/42 anonim válasza:
Nem, csak megkövetelni tőle a tiszteletet..
Hogy nézzek fel nőként olyan csávóra aki mindent megenged?😆 esélytelen
Hidd el nekem is szívfajdalmam h igy megratyisodtak a magyarok de ameddig vannak cigányok az országba addig nemnagyon érdekel
18/42 anonim válasza:
17. Nem számít ki milyen törzsből való, a lényeg ne egy neveletlen bűnöző gyökér legyen aki mások elnyomásával érzi menőnek magát.
19/42 anonim válasza:
Persze, ezzel egyetértek, tudjon viselkedni. Én se az analfabéta, drogos cigánytelepiekre gondoltam.őket sztem senki se szereti😆
20/42 anonim válasza:
19. Te szerintem fiú vagy.. És drogos is. Miért szidod magad vinetu?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!