Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik senki? Valaki járt hasonló cipőben? N
Látok nagyon helyes pasikat, de még akkor se tudnám elképzelni, hogy bármi is lehetne köztünk. Van ideálom, de még az sem tetszik, aki teljesen megtestesíti ezt. Volt egy hosszú kapcsolatom, nem tudom, hogy ez az oka. Egyszerűen senkivel nem tudnám elképzelni, még valami félistennel se lépnék semmilyen kapcsolatba.
22n
Nem kell kényszeresen rohangálni, kapcsolatban lenni. Nyugodtan legyél s pályán kívül is, ha most épp ezt tartja kedved. :)
29/F
Hát igen egy baszatlan nőnek nem jó.
Tartja is a mondás:
Nincs rosszabb egy baszatlan nőnél.
#2 Nem vagyok baszatlan, mivel nem is kívánom, illetve a legkönnyebb erre találni bárkit..
#3 1 éve. 6 évet voltunk együtt. Nem érzek iránta semmit, már akkor sem, amikor szakítottam.
5# nem volt jó pasi
7# micsoda géniusz vagy
Talán érzelmi oldalról kellene megközelítened a kérdést, nem külsőről.
29/F
#8: Koszonom a geniusz jelzot.
Most oszinten, szerinted mit kellene erre mondanunk? Nem ismerunk teged, legjobb esetben is csak talalgathatunk.
Nekem eddig a tippem az, hogy nagyon el lettel kenyeztetve (gyerekkorodban), nagyon tul ertekeled magadat es emiatt meg a gorog felistenek sem tudjak ofelseged mercejet megutni.
Ha tudnad az okat, akkor nyilvan nem kerdezned, de a neked nem tetszo valaszokra ettol fuggetlenul ugy is menni fog gorcsosen a lepontozas.
Milyen valaszra szamitasz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!