Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek túl nagy elvárások egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek túl nagy elvárások egy férfinak?

Figyelt kérdés

Összeírtam mit keres egy magyar átlagnő 30-40 év között ezeken a társkeresőkön. Üljetek össze és pipálgassátok a rátok vonatkozó részleteket. Természetesen akár egy pipa is hiányzik akkor kiestél.

-------------------------------------------------

- 180 cm vagy feletti testmagasság 【 】

- Elülső fogsor megléte 【 】

- Nem aránytalanul ronda arcszerkezet (Átlagos vagy afeletti) 【 】

- Karrier megléte (Nem fontos a pénz, de szeresd amit csinálsz) 【 】

- Alapvető igényesség (Borotválkozás, dezodor, fürdés) 【 】

- Kezdeményező személyiség, nyitott a világra, de komoly is 【 】

- Határozott 【 】

- Nem akar minden csajt megdugni, csak én kellek neki 【 】

- Komoly kapcsolatot szeretne és családot is majd 【 】

- Nem fél összeházasodni 【 】

- Szenvedélyes az ágyban de még is gyengéd 【 】

- Intim mérete átlagos vagy afeletti 【 】

- Vannak barátai, népszerű a barátok körében 【 】

- A hobbija nincs előrébb mint a párkapcsolata 【 】

- A házimunkától sem riad vissza, főz mos néha helyettem 【 】

Mennyi pipa jött össze?

2022. febr. 1. 21:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
30%
Tegyek egy zöld kezet erre a komira az akinek mocskosul elege van már h mindenhonnan az elvárások folynak a semmiért cserébe természetesen
2022. febr. 1. 21:40
 2/32 anonim ***** válasza:
91%
Az összes pipa.. van is feleségem :D
2022. febr. 1. 21:41
 3/32 anonim ***** válasza:
75%
A kérdés az, hogy mit értesz a borotvalkozas alatt? Mert azon kívül nálam minden pipa
 4/32 Noren1989 ***** válasza:
27%

😉🤔

12jött össze.

Nem vagyok se magas, se nyitott a vilàg dolgaira. Ja, éspersze szakàllas vagyok.

Am szép kezdeményezés, de a megjegyzésed elrontotta a mondanivalódat.

5/32 anonim ***** válasza:
89%
Van szakállam, de a menyasszonykám így is szeret. De amúgy az összes pipa.
2022. febr. 1. 21:43
 6/32 A kérdező kommentje:
5, Ha ápolt a szakáll akkor azzal nincs probléma. Nem kell csupasz arcnak lennie.
2022. febr. 1. 21:46
 7/32 anonim ***** válasza:
80%
Ez mind szép és jó (és amúgy kivétel nélkül igaz rám), de nem néznek alapvető személyiségjegyeket, mint pl. hogy támogassa a másikat, ne lehúzza, kedves, humoros legyen, konflikuskezelés, kommunikáció jól megy neki stb. Vagy ezek úgyis kapcsolat során derülnek ki?
2022. febr. 1. 21:53
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Ó akkor 14/14😁😁😁
2022. febr. 1. 22:01
 9/32 anonim ***** válasza:
18%
Én nem érem el ezeket, de ettől függetlenül több nő is kielégített már szexuálisan. Akkor most ez hogy van?
2022. febr. 1. 22:02
 10/32 anonim ***** válasza:
95%

A házasság nem érdekel, a többi pipa. Bár zárójelben megjegyzem, a komoly és a határozott itt a gyk-n erős jelentésváltozáson esett át, mert a full para idióták szokták írogatni, pedig amúgy normális jelzők...

Egyébként a felsoroltak teljesen alap elvárások. Egy részük nem is a csak a párkapcsolathoz, hanem a civilizált társas élethez.

De könyörgöm, a párkapcsolatra vonatkozó része is, nehogymár nagy elvárás legyen az alap higiénia meg hogy legyen foga, csak én kelljek neki ha már velem van, tudjon valamit adni az ágyban, haladjon valamerre az a kapcsolat (család), és ne képzelje hogy otthon a nő csinál mindent... wtf 😂

Mondjuk én nem Magyarországon találtam meg ezeket. Ajánlom a többi lánynak is akik nem akarnak tűt a szénakazalban keresni.

2022. febr. 1. 22:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!