Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogyha nem írkálok kb. félóránként itt gyiken a lányoknak, akkor eltűnnek, mint a szürke szamár?
Most pl. ismerkedés kategóriában kiírt egy nő egy kérdest, hogy ismerkedne. Ráírtam, tök jól elleveleztünk, kérdések oda, vissza.
De azért nem arról szól a napom, hogy állandóan itt írkáljak. Kimaradt egy 1 nap közte és már a tartalmas válaszra semmi reakció.
Mostanában minden esetben ez van, miért van ez?
Covid előtt ez nem így volt.
“Miért van, hogyha nem írkálok kb. félóránként…”
Na, normális indokot is írok, ami eszedbe juthatna azért.
a) Ha fétises kérdéseid vannak, vagy valami hasonszőrű butaság, akkor joggal nem válaszol. (Ebben a pillanatban küldtek el a k*rva anyámba, mert nem válaszoltam valami random véglénynek, hogy milyen péniszek tetszenek. Ezekre mit lehet reagálni?😂😂)
b) Ha jó a beszélgetés, akkor gyakran hosszabb lélegzetvételűek is a levelek szerintem. Nekem pont TDP-vel olyan a levelezésem, hogy annyira ritkaságszámba megy egy ilyen érdekes lehet egy társalgás, hogy meg akarom tisztelni az alkalmat, hogy visszaírhatok neki. (Jó, tudom, bénán hangzik.😂) Komolyabb témákra nem tudok csak úgy odalökni valami random kommentet, mint ide a troll kérdésekre. Ahhoz elő kell vennem a gépem, ki kell pihennem magam, összegeznem kell a gondolataimat. Sokszor utazás közben vagyok fenn az oldalon, így pedig csak pont arra van ingerenciám, hogy itt bambuljak magam elé fórumon a hajnali kelés után.
Szóval tiltottál egy érdekes modorú nőt...akivel azért előtte 3 évig beszélgettél?
Jó lassan haladtatok ha ennyi idő kellett míg megláttad a modorát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!