Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogyha nem írkálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogyha nem írkálok kb. félóránként itt gyiken a lányoknak, akkor eltűnnek, mint a szürke szamár?

Figyelt kérdés

Most pl. ismerkedés kategóriában kiírt egy nő egy kérdest, hogy ismerkedne. Ráírtam, tök jól elleveleztünk, kérdések oda, vissza.

De azért nem arról szól a napom, hogy állandóan itt írkáljak. Kimaradt egy 1 nap közte és már a tartalmas válaszra semmi reakció.

Mostanában minden esetben ez van, miért van ez?

Covid előtt ez nem így volt.

2022. febr. 1. 05:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

“Miért van, hogyha nem írkálok kb. félóránként…”

Na, normális indokot is írok, ami eszedbe juthatna azért.

a) Ha fétises kérdéseid vannak, vagy valami hasonszőrű butaság, akkor joggal nem válaszol. (Ebben a pillanatban küldtek el a k*rva anyámba, mert nem válaszoltam valami random véglénynek, hogy milyen péniszek tetszenek. Ezekre mit lehet reagálni?😂😂)

b) Ha jó a beszélgetés, akkor gyakran hosszabb lélegzetvételűek is a levelek szerintem. Nekem pont TDP-vel olyan a levelezésem, hogy annyira ritkaságszámba megy egy ilyen érdekes lehet egy társalgás, hogy meg akarom tisztelni az alkalmat, hogy visszaírhatok neki. (Jó, tudom, bénán hangzik.😂) Komolyabb témákra nem tudok csak úgy odalökni valami random kommentet, mint ide a troll kérdésekre. Ahhoz elő kell vennem a gépem, ki kell pihennem magam, összegeznem kell a gondolataimat. Sokszor utazás közben vagyok fenn az oldalon, így pedig csak pont arra van ingerenciám, hogy itt bambuljak magam elé fórumon a hajnali kelés után.

2022. febr. 1. 13:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Visszaírt ma.
2022. febr. 1. 15:21
 13/15 Humor Herold ***** válasza:

Szóval tiltottál egy érdekes modorú nőt...akivel azért előtte 3 évig beszélgettél?

Jó lassan haladtatok ha ennyi idő kellett míg megláttad a modorát :D

2022. febr. 1. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Mai világban már annyira bizalmatlanok a nők, hogy írhatod akár azt is, hogy lottónyertes vagy, a sok kamus pasi miatt nem fogják neked elhinni még ha igaz is.
2022. febr. 3. 08:21
 15/15 Neked csak Laci válasza:
Ha nincs az új üzenet pötty, sokan nem keresnek már vissza a listából. Ezért kell, hogy mindig legyen új üzenetük tőled. Úgy van kitalálva a gyk üzenés, hogy előre nem látni, ki üzent, mint a messen például, ezért mindenképp meg kell nézni. És ha már ott van, nem akarja úgy érezni, hogy potyára nyitotta meg, és jobban válaszol, mint a messengerben, ahol látja, hogy Bélától van üzije. Ott Béla az olvasatlan üzijével indulhat a listán lefelé.
2022. febr. 5. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!