Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogyha nem írkálok kb. félóránként itt gyiken a lányoknak, akkor eltűnnek, mint a szürke szamár?
Most pl. ismerkedés kategóriában kiírt egy nő egy kérdest, hogy ismerkedne. Ráírtam, tök jól elleveleztünk, kérdések oda, vissza.
De azért nem arról szól a napom, hogy állandóan itt írkáljak. Kimaradt egy 1 nap közte és már a tartalmas válaszra semmi reakció.
Mostanában minden esetben ez van, miért van ez?
Covid előtt ez nem így volt.
A covid tehet róla egyértelműen.Totál hülyét csinált a lányokból.
Úgy fertőz a covid, hogy konkrét személyek ellen hangolja a nőket. Te sajnos pont ilyen személy vagy.Más férfi szerencsésebb, mert vele szépen levelezgetnek tovább is.
Egy járvány már csak ilyen!
Mert dolga van???
Nagyon lohasztó, amikor 20 percen belül nem írunk vissza nektek és lehordtok a huszadik női felmenőnkig. Örülj neki, hogy valaki olyan bátor, hogy válaszol neked.
Én 3 évig leveleztem egy hölgyeménnyel itt(gmail), de végén már tiltottam, annyira "érdekes" modora volt.
Nem vagyunk egyformák, na.
Sokan úgy gondolják az ismerkedest, hogy na most van 2 unalmas szabad órám es levelezgesdünk....
Mert ez kb ezt mutatja.
Csak akkor miért úgy írják ki hogy ők komolyan akarnak ismerkedni és később találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!