Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi olyan magányos férfi lehet, aki soha nem jár prostihoz sem, alkalmija sincs?
Én itt vagyok. A Chad állkapcsom megvan, a hajam is viszonylag jó állapotban (nyáron a blackpill feldezése okozta stressz miatt ritkult szerintem - halál komolyan).
Szerintem nálam a szememmel és a még mindig kisfiús tekintetemmel lesz a gond.
Valószínűleg van esze vagy volt negatív tapasztalata. Prostituáltat javasolni egy sikertelen férfinek (lévén a prostituált is nő, ráadásul sokkal tapasztaltabb) a legkegyetlenebb húzás, hiszen egy lelkileg sérült férfinek csak még rosszabb, ha munkadarabként kezelik. Olyan férfiakról beszélünk, akik közül sokan képesek a fodrászukba beleszeretni, mert bebeszélik maguknak, hogy többször érintette meg a bőrét, mint más vendégeknek, vagy képesek egy nőnemű MLM ügynöktől vásárolni, mert az elhiteti velük, hogy szimpatikusak neki és reménykednek, hogy talán majd befűzik, elvégre úgysincs semmilyen más kapcsolatuk nőkkel... És ilyeneknek javasoljátok a prostikat...
A prosti azoknak jó, akik helyén tudják kezelni, esetleg eleve népszerű a nőknél, csak nem akar semmit a véletlenre bízni, hanem egy házibulira, születésnapra kéne csaj, szakítás után szeretne vigasztalódni vagy kipróbálni valami fétist. Az ilyeneknek még pozitív élmény is lehet, hiszen a prostinak se mindegy, hogy a sok Molnár Krisztián meg Torrente után megjelenik előtte egy Csuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!