Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek nem számít a pénz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nem számít a pénz? Ebbe az úriemberbe bele lehetne szeretni akkor is, ha nem lenne pénze?

Figyelt kérdés

[link]

Nyilván a jobb oldali tokás, bárgyú képű, férfi szemmel is ronda úriemberről van szó, Lölőről. Ha egy vagyontalan falusi alkalmazott gázszerelő lenne, ami egyébként lenne ha nem lenne korrupció, akkor is bele tudna szeretni egy Vákonyi Andrea féle nő?

A kérdés elsősorban nőkhöz szól, de férfiak is válaszolhatnak nyugodtan. Tényleg nem számít a pénz a nőknek?

2022. jan. 30. 05:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

8 9

Nem vagyok férfi! Magam dolgoztam meg érte! Vagy jól, csak férfi kereshet? Ha vallalom a velemenyenet, (amit amugy minden no igy gondolo max nem mondja) akkor már férfi vagyok?

2022. jan. 30. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem attól vagy férfi, hogy vállalod a véleményedet, hanem hogy ezt próbálod ráhúzni az összes nőre. Általában a férfiak gondolkodnak ilyen sablonokban, mert nem képesek felfogni, hogy minden ember más. Szóval vagy férfi vagy, vagy egy buta nő.
2022. jan. 30. 11:35
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Jaaa értem tehát akkor szerinted minden nő olyan mint Várkonyi Andrea. Amúgy javítsatok ki ha tévedek de ennek a lölőnek már volt egy felesége nem? Meg felnőtt gyerekei vannak. És a péze nagy részét csak pár éve kukázta össze. Szóval elvileg volt olyan nő aki hozzáment még a nagy vagyon előtt, tehát kérdező, az elméleted meg is dőlt.
2022. jan. 30. 11:55
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Lölö első feleségével akkor házasodott, amikor még nem volt gazdag. Szép öngólt rúgtál magadnak kérdező.
2022. jan. 30. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

12

Persze, jatszhatunk olyat, hogy nem fontos, meg tagadhatjuk - Sok Nő így cselekszik. Nincs ezzel végülis baj, de attol még nem lesz máshogy

2022. jan. 30. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Állítólag nagyon szellemes a pasas, és szereti.
2022. jan. 31. 10:57
 17/18 anonim ***** válasza:
#15: na a megmondóember :D
2022. jan. 31. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
61%
Nézd! Én nem hiszem azt el, hogy egy nőnek nem számit az, hogy van e (normális minősegü) ház a feje felett, hogy van e egeszséges etelekre pénz, a számlákra, gyerek tandija, stb. végtelen a lista! Nem kell lölő szint, de azert egy atlag 4-500 ezres fizetése legyen már a pasinak! (Főleg, hogy hasonlóan keresek)
2022. jan. 31. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!