Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek számít az ha egy fiú évek óta egyedül van?
Ismerek egy lányt már évek óta, tudja hogy egyedül vagyok már rég óta. Most nincs barátja, ha úgy alakulna akkor lehet ciki ha tudja hogy évek óta egydül vagyok?
Mai világban már minden ciki sajnos, emiatt kérdezem.
Egy férfinél ? Nem. Senkit sem érdekel a kutyát sem, hogy egyedülálló vagy és az sem, hogy mióta.
Egy nő ha meg egyedülálló annak minden férfi örül :)
Figyeld meg egy facebookon, mikor a csaj kirakja, hogy kapcsolatban XY-al. kap 30 lájkot. abból 25 nő.
Ha egyedülálló lesz, kap 130 lájkot, abból 100 férfi és mindenki nyugtatgatja.
Miért lenne ciki?
Miből gondolod, hogy az?
Ha én néha tejet akarok inni, kötelező vennem egy tehenet? Na ugye...
Mellesleg - tudom, nehéz elhinnie a mai elszabott degenerációnak - hála az égnek nem mindenki kapcsolatfüggő, vannak olyanok is, akik egyedül (~nem párkapcsolatban) is képesek rá, hogy jól érezzék magukat, mert tartalmas, izgalmas életük, egyéb céljaik vannak. Csak azért összeállni bárkivel, hogy "ne legyek egyedül mert az ciki", na az gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!