Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem budapesti, az a nők szemében másodrendűnek számít? Van esély ismerkedni nem budapestiként?
Mi ebben a logika?
Ha nem budapesti vagy, akkor ismerkedj a környező városokban. Szerinted Ilonka Sátoraljaújhelyen olyan férfira vágyik, akivel soha nem fog találkozni?
Az első barátom tatabányai volt.
A második füzérradványi.
A harmadik nagymarosi.
A negyedik anakarai.
A férjem budapesti, mert én is budapesti vagyok és egy idő után a nemlétező mindenem kivolt, hogy a legtöbb sima és hosszú hétvégénk, arról szólt, hogy bivalyböszömpusztafalvára utazunk a srác barátaihoz, rokonaihoz.
Sőt a nagymarosi fiú ott is élt és dolgozott, úgyhogy vagy ő jött Budapestre, vagy én mentem Nagymarosra.
Jó, mondjuk Ankarába nem utaztunk el soha, úgyhogy azzal nem volt bajom.
Egy budapesti barátom sem volt még, pedig itt élek a főváros mellett az agglomerációban.
2 exem itteni, 1 zalaegerszegi, 1 felvidéki, mostani párommal meg szintén egy városban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!