Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem budapesti, az a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem budapesti, az a nők szemében másodrendűnek számít? Van esély ismerkedni nem budapestiként?

Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nincs. Budapesten kívül senkinek nincs párja. Vidéki városokban egy esküvő sem köttetik, kihaltak az óvodák, iskolák, csak szinglik vannak.
2022. jan. 19. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Mi ebben a logika?

Ha nem budapesti vagy, akkor ismerkedj a környező városokban. Szerinted Ilonka Sátoraljaújhelyen olyan férfira vágyik, akivel soha nem fog találkozni?

2022. jan. 19. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
A budapestiek nyilván szívesebben ismerkednek budapestivel, vagy agglomerációban élővel. Mindenki olyannal szeret ismerkedni, aki közel lakik.
2022. jan. 19. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked Budapesti lakcímkártyával se lenne esélyed a hülyeségeiddel. :D
2022. jan. 19. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez csak bullshit excuse. Budapesti vagyok és ugyanúgy zéró az értékem.
2022. jan. 19. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első barátom tatabányai volt.

A második füzérradványi.

A harmadik nagymarosi.

A negyedik anakarai.

A férjem budapesti, mert én is budapesti vagyok és egy idő után a nemlétező mindenem kivolt, hogy a legtöbb sima és hosszú hétvégénk, arról szólt, hogy bivalyböszömpusztafalvára utazunk a srác barátaihoz, rokonaihoz.

Sőt a nagymarosi fiú ott is élt és dolgozott, úgyhogy vagy ő jött Budapestre, vagy én mentem Nagymarosra.

Jó, mondjuk Ankarába nem utaztunk el soha, úgyhogy azzal nem volt bajom.

2022. jan. 20. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy budapesti barátom sem volt még, pedig itt élek a főváros mellett az agglomerációban.

2 exem itteni, 1 zalaegerszegi, 1 felvidéki, mostani párommal meg szintén egy városban lakunk.

2022. jan. 20. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!