Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szemében futár férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szemében futár férfi "presztízse" annyi mint egy kukásnak, közmunkásnak, betanított munkásnak stb.?

Figyelt kérdés
Wolt és Foddpanda futárok női szemmel férfiak rangsorában a legalját képviselik egzisztencia, elismertség, társadalmi rang stb. szempontjából?

2022. jan. 30. 00:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért hosszútávon senki se gondolkodjon a futárkodáson. Sok nagy cég és startup dolgozik drónos kiszállításon, pl. Amazon ( [link] Csúszásban vannak, de ez a jövő, ami teljesen logikus is, minek autóval dugóban vergődni meg időt vesztegetni parkolóhely keresésével, amikor egy drón automatikus üzemmódban az "ablakod alá" viszi a csomagot 24/7 sokkal olcsóbban (ne felejtsük mindig a humán erőforrás a legdrágább hosszútávon).
2022. jan. 30. 03:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki a linkre kattintana akkor a végéről vegye le a zárójelet meg a pontot, béna gyk engine bettette a href-be őket... Amúgy alább helyesen is:

[link]

2022. jan. 30. 03:55
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Egy wolt futár ha szorgalmas, havinszinten keres 500-700 rongyot. Csak mondom
2022. jan. 30. 06:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem le őket. Pl. a volt baràtom színész, de a szabadidejében futàrkodik, mert a főàllàsàban kevés a pénz. Én pedagógus vagyok, és mivel nekünk is kevés a bérünk, én is gondolkodtam rajta...
2022. jan. 30. 07:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Valljuk be, nem egy olyan állás, amire életpályát lehet építeni. De legalább lehet vele keresni, és mégse szalag mellett csicskáztatják az embert.

Voltam autós futár Bp-n, 10 évvel ez előtt. Már akkor sem lehetett jó pénzt keresni vele,csak ha egész nap mentél. Akkor viszont elég jól fizetett.

A nők azt értékelik, ha a férfi távlatokban gondolkodik, és építi a jövőjét. Erre sajnos egyre kevesebb a lehetősége a fiataloknak, talán ezért is ácsingóznak fürtökben a lányok azokra a srácokra, akiknek mégis sikerül.

60 évesen nem pálya futárkodni. Sőt,már a mi korosztályunkról is elmondható, hogy 50 évesen lóg, szorul, lötyög valamilye. Kriplik lettünk a munkában, és a fiatal lányok nem ilyen krampuszt akarnak maguk mellett 30 év múlva. Fiatalon kell magát kitalálnia az embernek, mert az a vetés ideje. Abból fogsz aratni 40-50 évesen. Ha tönkre teszed magad fiatalon, legalább úgy tedd, hogy nagy valószínűséggel öregen már ne kelljen meggebedned a munkában.

2022. jan. 30. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

11.

El tudom képzelni, hogy a 25kg-s etetőanyagos csomagomat ebben a 80km/h-s szélben idelibbenti a ház elé a légvezetékeket kerülgetve egy ilyen gép. Messze vagyunk még ettől, ahogy az önvezető kamionk se veszik még el a kenyeret a sofőröktől.

2022. jan. 30. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!