Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka a mostani MBTI mániának a nők körében (entp -p személyiség)?

Figyelt kérdés
Újabban minden nő ilyesmikkel jön.

2022. jan. 29. 22:50
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy ez a nők reakciója a blackpill terjedésére? Így akarják kifelé mutatni, hogy nem a kinézetet, hanem a személyiséget nézik?
2022. jan. 29. 22:52
 2/46 anonim ***** válasza:
85%

Általában a nőket - mármint az értelmeseket - jobban érdekli a pszichológia, mint a pasikat.

Én azon pasik közé tartozom, akik másabbak, én is érdekesnek találom az MBTI-t, engem is érdekel a pszichológia.

De amúgy nem értem a kérdést. Zavar téged valamiben az MBTI?

2022. jan. 29. 22:56
 3/46 anonim ***** válasza:
89%

Ja, hogy blackpill... Hiába írjatok le ezt az incel szöveget, a mai napig nem tudom, mi ez.

#1 voltam.

2022. jan. 29. 22:57
 4/46 anonim ***** válasza:
79%
Vagyis #2
 5/46 Mojjo ***** válasza:
89%

Mi a túró köze van az MBTI divatjának a blackpillhez?

Meg mi az az ENTP-P? ENTP-A és ENTP-T létezik, -P nem.

Amúgy az emberi természet olyan, hogy szereti a tipizálást, kategóriákba rendezést, címkék osztogatását, ezért a típuselméletekben eleve megvan a potenciál a népszerűséghez. Az MBTI pedig a 16 személyiség oldallal és figurákkal ezt színessé, szagossá, érdekessé tette, tele van 16 personalities mémekkel minden - kicsit öngerjesztő folyamatként megy felfelé a népszerűsége. Nyilván a nők körében is, azaz egyre több nőt érdekel a dolog és egyre többtől hallhatod ezt. Kb ennyi.

6/46 anonim ***** válasza:
27%

Üdv Mojjo!

Nem láttalak még ebben a rovatban. A jelenléteddel egy értelmiségi férfi jött most ide, ami ritkaság erre felé. :D

2022. jan. 29. 23:00
 7/46 anonim ***** válasza:
69%
Ha ilyen ismeretlen fogalmakkal dobalozzol mint a blackpill, legalabb ird le mi az@
 8/46 Mojjo ***** válasza:
90%
Oké, amíg telefonon lepötyögtem, amit szerettem volna, 4 hozzászólás is született. Oké, akkor már értem, hogy jön ide a blackpill. De amúgy a blackpilles agymenésre minden normális ember magasról tesz, senkit nem érdekel pár szánalmas incelen kívül. Szóval biztos lehetsz benne, hogy nem arra adott reakció az MBTI senki részéről.
 9/46 anonim ***** válasza:
0%
Már a kérdést sem értem. Ez ilyen önjelölt valami, mint az icel meg a MILF?
2022. jan. 29. 23:01
 10/46 Mojjo ***** válasza:
75%
@6: Köszönöm! Most is csak véletlen tévedtem erre :)
2022. jan. 29. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!