Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka a mostani MBTI mániának a nők körében (entp -p személyiség)?
Általában a nőket - mármint az értelmeseket - jobban érdekli a pszichológia, mint a pasikat.
Én azon pasik közé tartozom, akik másabbak, én is érdekesnek találom az MBTI-t, engem is érdekel a pszichológia.
De amúgy nem értem a kérdést. Zavar téged valamiben az MBTI?
Ja, hogy blackpill... Hiába írjatok le ezt az incel szöveget, a mai napig nem tudom, mi ez.
#1 voltam.
Mi a túró köze van az MBTI divatjának a blackpillhez?
Meg mi az az ENTP-P? ENTP-A és ENTP-T létezik, -P nem.
Amúgy az emberi természet olyan, hogy szereti a tipizálást, kategóriákba rendezést, címkék osztogatását, ezért a típuselméletekben eleve megvan a potenciál a népszerűséghez. Az MBTI pedig a 16 személyiség oldallal és figurákkal ezt színessé, szagossá, érdekessé tette, tele van 16 personalities mémekkel minden - kicsit öngerjesztő folyamatként megy felfelé a népszerűsége. Nyilván a nők körében is, azaz egyre több nőt érdekel a dolog és egyre többtől hallhatod ezt. Kb ennyi.
Üdv Mojjo!
Nem láttalak még ebben a rovatban. A jelenléteddel egy értelmiségi férfi jött most ide, ami ritkaság erre felé. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!