Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fognak növekedni a nők elvárásai?
Vége lesz az exponenciális növekedésnek valamikor?
Amikor először voltam Tinderen 4 éve, még egyszerű selfiek -kel is tudtam matchelni.
Várható, hogy valahogy javul a helyzet a jövőben, vagy csak még rosszabb lesz?
Igaz nem tinder hanem baboo
De ugyan az tulkep
1db kepem volt par szo rolam es kb 4 honap alatt sikerult tarsra talanom 37evesen.
Mar nem vagyok incel!
Hala a baboonak!
#20, ügyes kisfiú vagy, hogy sikerült használnod a Google Translate-t, ezzel az általános iskola második osztályt meg is ugrottad, hajrá, csak így tovább :).
Aki pedig tudja mi az a non euclidean geometry, annak nem kell fordító, tudniillik mi ezen a szinten ritkán találkozunk magyar szövegekkel. Te meg elárultad magad ezzel, hogy nem vagy ezen a szinten.
"ügyes kisfiú vagy, hogy sikerült használnod a Google Translate-t"
magadból indulsz ki?
Valójában a nők elvárásai még most is túl alacsonyak.
Ezért van manapság annyi válás.
24: Azért van annyi válás, mert növekednek az igények. Ami 10 éve a házasság idején még elég volt, ma már nem.
Ezért is nincs értelme férfiként a házasságnak. Garantált a válás, ha minden így megy tovább.
25. De mégis milyen igényekről van szó?
Kérlek fejtsd ki!
Elárulom nektek, manapság már az is irreális elvárás, ha egy hűséges embert szeretnél társnak, aki nem irkál az exeiből összeverbuvt baráti körének, amint fasírtban vagytok, nem megy dugni azonnal máshoz, amint van rá lehetőség és nem töri ki a nyakát a nagy seggek után forgolódásban az utcán, "hűséget fogadtam, nem válságot" címszó alatt. Ezek ma már konkrétan nagy elvárások pár ócska, hitvány férfinek. És akkor még csak a kapcsolat egyik alaposzlopáról beszéltünk, a tisztelet/hűségről. Hol a többi?
Szóval egyetértek, ennél több elvárásra lenne szükség. Mert tényleg ezért van ennyi válás. A leggyakoribb válóok a megcsalás.
28: Mondom, azok az irreális elvárások, amik miatt nem húznak jobbra az appokon.
29: Mivel csak a felső 10% -ot húzzák jobbra, így ők dugják meg az összes nőt nyilván. A felső 10% -al a nőknek ilyen tapasztalatai lesznek ezek után. A hűségesség nem azoktól a férfiaktól fog jönni, akik a teljes piacot viszik.
De ennél menjünk tovább, mert erre egy óvodás is rájön minimális utánaolvasás után, amikor egy felső 10 -es férfit jobbra húz. Te nyafogsz, mert szeretsz nyafogni. Egyébként nagyon is jól érzed magad az alfa szexpartnereiddel megcsalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!