Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fognak növekedni a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fognak növekedni a nők elvárásai?

Figyelt kérdés

Vége lesz az exponenciális növekedésnek valamikor?

Amikor először voltam Tinderen 4 éve, még egyszerű selfiek -kel is tudtam matchelni.

Várható, hogy valahogy javul a helyzet a jövőben, vagy csak még rosszabb lesz?

2022. jan. 29. 18:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
21%
#8 Tinder a társkeresés quintesszenciája. Jól nézel ki -> van csajod. Nem nézel ki jól -> nincs csajod. Csak mint az életben.
2022. jan. 29. 18:58
 12/33 A kérdező kommentje:
És egyre jobban kell kinézni/egyre jobb képek kellenek.
2022. jan. 29. 18:59
 13/33 A kérdező kommentje:
Férfiként. Nőként közbe egyre könnyebb, egyre több a jelentkező.
2022. jan. 29. 19:00
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
Nem könnyű, csak mi megszoktuk az elvárásokat. Ti most kezdtek el nyávogni, hogy nem akartok, de bele fogtok törődni.
2022. jan. 29. 19:01
 15/33 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy a Tinderre ilyen külsőcentrikus emberek járnak, de ez nem egyenlő az élettel.

Ha valaki nem egy kifejezetten szép ember, de van egy megjelenése, stílusa, akkor lehet csaja.

A valóság ugyanis az, hogy inkább a férfiaknak vannak nagyobb elvárásai a nők külsejével szemben. És aki tehetné, az az esetek nagy részében simán dobná az átlagos barátnőjét egy Victoria's secret modellért.

2022. jan. 29. 19:04
 16/33 anonim ***** válasza:
11%

"akkor lehet csaja"

Igen, de milyen? Ronda nőm nekem is lehetett volna már de azokat inkább meghagyom a balfaszoknak itt és máshol.

2022. jan. 29. 19:05
 17/33 anonim ***** válasza:
83%

Ha kimész az utcára, akkor láthatod azt, hogy vannak ferifiak, akik külsőre nem egy Brad Pitt, de mégis jó nőkkel vannak együtt.

Egyébként ezzel a hozzáállással szerintem ronda nőd nem lehetett volna. Szerinted nem sugárzik ki rajtad, hogy mit gondolsz a nőkről?

2022. jan. 29. 19:09
 18/33 anonim ***** válasza:
4%
#18, Mert mit gondolok a nőkről? Segítek, semmit. Az eseménytér pedig, nem bináris, szintek vannak, az emberek 99.99%-a a saját szintjéről tud választani és meg is elégszik vele. Jómagam nem, egyedül is maradok örökre. Ez pedig csak és kizárólag az én hibám, senki másé. Mert mint mondottam, ronda nőm lehetett volna, több is, még ha nem is sok.
2022. jan. 29. 19:13
 19/33 A kérdező kommentje:
17: Azok még akkor jöttek össze, amikor nekem a selfie -ből is lett randi. Ma nem jönnének össze.
2022. jan. 29. 19:20
 20/33 anonim ***** válasza:
24%
#6: mi van, nyominger, addig nem terjed az a fene nagy angol tudásod, hogy normálisan le tudd fordítani azt, hogy nem euklidészi geometria?
2022. jan. 29. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!