Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fognak növekedni a nők elvárásai?
Vége lesz az exponenciális növekedésnek valamikor?
Amikor először voltam Tinderen 4 éve, még egyszerű selfiek -kel is tudtam matchelni.
Várható, hogy valahogy javul a helyzet a jövőben, vagy csak még rosszabb lesz?
Lehet, hogy a Tinderre ilyen külsőcentrikus emberek járnak, de ez nem egyenlő az élettel.
Ha valaki nem egy kifejezetten szép ember, de van egy megjelenése, stílusa, akkor lehet csaja.
A valóság ugyanis az, hogy inkább a férfiaknak vannak nagyobb elvárásai a nők külsejével szemben. És aki tehetné, az az esetek nagy részében simán dobná az átlagos barátnőjét egy Victoria's secret modellért.
"akkor lehet csaja"
Igen, de milyen? Ronda nőm nekem is lehetett volna már de azokat inkább meghagyom a balfaszoknak itt és máshol.
Ha kimész az utcára, akkor láthatod azt, hogy vannak ferifiak, akik külsőre nem egy Brad Pitt, de mégis jó nőkkel vannak együtt.
Egyébként ezzel a hozzáállással szerintem ronda nőd nem lehetett volna. Szerinted nem sugárzik ki rajtad, hogy mit gondolsz a nőkről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!