Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyit illik letenni az asztalra férfiként ismerkedésnél?
30-40 korosztályra gondolok.
Meló és fizetés szempontjából mi az ami átlagnak számít egy lány szemében, ismerkedéskor, és mi ami már átlag fölötti.
Akár életmódra lebontva is érdekelne kinek milyen válasza van erre.
Grimm legszebb meséi.....volt kicsi gyerekkoromban egy vastag zöld fedelű könyv..Grimm legszebb meséivel....TV-n is csak 2 csatornánk ha volt...édesanyám minden este elolvasott egy történetet....
- Legyen egy középkategorias autod, élj egyedül...
- ha albérletben, legyen félretett penzed
Netto 450 </= X
(Igen, ezt én is hozom
13-as!
Azért gondolja azt, mert se pénze, se nője, és arra a következtetésre jutott, hogy a kettő között ok-okozati összefüggés van!
Szerintem kicsit álszentek vagytok.
Legyen egy maximum 5 éves autód, lehetőleg német, nagy.
Saját lakásod Budapesten, ne garzon.
Fizetésed nettó 500 minimum.
Ezeknek én is hozom, tehát érdekes lenne, ha lejjebb adnám.
"mennyit illik letenni az asztalra"
Egy korsó sörnél nem szoktam többet letenni az asztalra, mégis megkapom a csajokat, mert jóképű vagyok. Igazolás: photofeeler
Egy csúnya pasi meg szerintem semmi pénzért nem kellene a csajoknak. Legalábbis nagyon azt tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!