Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság mennyit illik letenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyit illik letenni az asztalra férfiként ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

30-40 korosztályra gondolok.

Meló és fizetés szempontjából mi az ami átlagnak számít egy lány szemében, ismerkedéskor, és mi ami már átlag fölötti.

Akár életmódra lebontva is érdekelne kinek milyen válasza van erre.

2022. jan. 28. 20:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

Grimm legszebb meséi.....volt kicsi gyerekkoromban egy vastag zöld fedelű könyv..Grimm legszebb meséivel....TV-n is csak 2 csatornánk ha volt...édesanyám minden este elolvasott egy történetet....

2022. jan. 28. 21:06
 12/25 anonim ***** válasza:
14%

- Legyen egy középkategorias autod, élj egyedül...

- ha albérletben, legyen félretett penzed

Netto 450 </= X

(Igen, ezt én is hozom

2022. jan. 28. 21:17
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Mér gondolod azt, hogy a nőknek a pénzed kell?
2022. jan. 28. 21:20
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

13-as!

Azért gondolja azt, mert se pénze, se nője, és arra a következtetésre jutott, hogy a kettő között ok-okozati összefüggés van!

2022. jan. 28. 21:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A párom egy 20 éves suzival járt mikor megismerkedtünk😅 éppekhogy csak nem szakadt szét az autó. Az anyja lakását kapta meg. Fizetése akkor elég kicsike volt. Mégis imádtam már akkor is őt. Azóta sokat fejlődtünk mind a ketten, és pont az a jó hogy amikor semmije nem volt, én akkor is szerettem.
2022. jan. 28. 21:27
 16/25 anonim ***** válasza:
14, értem már 🙂
2022. jan. 28. 21:44
 17/25 anonim ***** válasza:
93%
1000 forintot kell letenni, abbol kijon ket KV, ha nem a Starbucksba vitted a csajt. Aki ennel tobbet villant, az egy onertekeleszavaros idiota, aki azzal akar not venni maganak. Egyebkent ha ezen mulna, akkor mindenki 20000 forintos vacsorara vinne randizni a not. Probald ki. Ha sokat koltesz a randin, neked akkor sem lesz sikered. Arra mi lesz a kifogas?
2022. jan. 28. 21:50
 18/25 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy "életmódra lebontva"?
2022. jan. 28. 21:59
 19/25 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem kicsit álszentek vagytok.

Legyen egy maximum 5 éves autód, lehetőleg német, nagy.

Saját lakásod Budapesten, ne garzon.

Fizetésed nettó 500 minimum.

Ezeknek én is hozom, tehát érdekes lenne, ha lejjebb adnám.

2022. jan. 28. 22:52
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

"mennyit illik letenni az asztalra"

Egy korsó sörnél nem szoktam többet letenni az asztalra, mégis megkapom a csajokat, mert jóképű vagyok. Igazolás: photofeeler

Egy csúnya pasi meg szerintem semmi pénzért nem kellene a csajoknak. Legalábbis nagyon azt tapasztalom.

2022. jan. 28. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!