Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mikor "illik" törölni / felfüggeszteni a Tindert?
Ma lesz a harmadik randink, kb 1,5 hét alatt, de folyamatosan beszélgetünk online is emellett. Én magam az első randi óta nem használom az alkalmazást, neki viszont a mai napig gyűlnek a semmiből az ismerősök a közösségi oldalakon.
Úgy godnolom vannak szintek, mert ha tartalékba hagy pár matchet az egy dolog, de így viszont felettébb zavar, hogy gyakorlatilag annyi vasat próbál egyszerre a tűzben tartani, ahányat csak lehet.
Mikor "illik" felhagyni (akár csak ideiglenesen) az aktív kereséssel? Ti szoktatok szünetet tartani, ha alakul valakivel valami? Ha igen, mikor?
"És célszerű addig lépni, ameddig nem leszel szerelmes."
Más szavakkal: És célszerű addig lépni, ameddig nem lesz szerelmes.
#5 Nem mindenki dugatja meg magát a 3. randin, aki komoly kapcsolatot keres. Ha meg valaki félénk, akkor segíts rá, ennyi.
Kérdező: Szerintem szünetet szokás tartani, amikor éppen alakul valami. Én legalábbis nem használtam mikor élőben találkoztam valakivel. Így tartottam és még tartom is fairnek a dolgot.
7#
Aki nem tökös ilyen téren, attól mit várhatnék később az élet más területén.
Enyhén szólva nem férfias...
Én akkor törölném le, ha már egy pár lennénk. De ez tuti nem másfél hét alatt következik be. Másfél hét arra nem elég, hogy a nevét megjegyezzem valakinek, nemhogy szerelmes legyek belé! :D
34/N
Szerintem, 1-2. Találka után Ha tudjátok mindketten hogy lesz itt több találka is...
És ha nincs igazam? Akkor felregisztrálsz újra, ennyi..
ha az én partnerem x. Randi után is fent lenne, nem jönnék vele össze, azt hinném nem csak én kellek neki.
Tudod ez is egyfajta bizonyítás.
Sőt előző barátommal még akkor csak irkáltunk, megmondta hogy folytassuk máshol, velem jön ki legjobban irkálásban is(/telefon)és törli, egy kő esett le rólam😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!