Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy incel vagyok, vagy csak egyedülálló?
Egyszer a szemkontaktusig majdnem sikerült eljutnom egy nővel.
30/F
10
Valahol ovastam, hogy aki 6 hónapja nem volt nővel, pedig akart, az már incel. :D A szabályok is változnak idővel :D
13
Így van, ha a nők nyíltan beismernék (nem csak gyakorin hanem mindenhol), hogy amit ők keresnek az nagyjából ugyanaz, vagyis specifikus arcfelépítés, akkor szerintem kevesebb nőgyűlölő lenne, mivel jelemleg a sikertelen férfiakat okolják sikertelenségük miatt és nem a női specifikus igényeket.
Szerintem jobb lenne ha a nők nyílt lapokkal játszanának csak szerintem félnek attól, hogy mit fognak szólni.
Ezt leírtam máshol nem rég, de én se igazán értem 2022-ben miért kell még ezt tolni. Manapság már senki se nézné őket kurváknak, csak mert ők is a külsőre hajtanak. Szerény véleményem szerint csak saját magukkal basznak ki, mert így az a pár nyomorék, aki valamilyen oknál fogva elhiszi ezeket a meséket és odamegy szintjénél magasabban levő nőkhöz, ők meg undorral elutasítják, mert "hogy mégis mit képzel" csak a saját és más idejét rabolják, nem beszélve róla, ha valamelyik hülye meg rosszul viseli egy ilyen után az elutasítást, mondván "én magabiztos voltam, mi a gond", megint csak a nőknek rossz.
Egyszerűen nem értem miért kell ez még 2022-ben.
15
Igen pontosan ezért anyázzák a nőket, mert mindent megpróbálnak, magabiztosságot, különféle dumákat, testbeszédet, szemkontaktus, öltözködési stílust és semmi sem válik be. És ilyenkor berágnak a nőkre, sokan megutálják őket és ilyen helyeken is oltják őket mint a gyakori.
Ha meg lenne az őszinteség ezek nagy mértékben elkerülhetők lennének, akinek nincsenek olyan testi adottságai nem álmodoznának szintjük feletti nőkről stb.
A nők is ludasak ebben az egészben de hárítanak a férfiakra rendesen.
"Ezért hülyézem az inceleket... mert hát... hülyék, ha nincsenek ezen az értelmi szinten."
Gyakorlatilag saját magadat hülyézted le most
"1-es vagyok, most őszintén ki a hibás? A szép nők tehetnek róla? Nyilván nem. Ő maga tehet róla? Nyilván nem. Sajnos nem volt szerencséje (ahogy nekem se)"
Nem mondtam hogy a nők tehetnek róla. Azt sem hogy gyűlölni kell a nőket, mert erről nincs szó.
A nőgyűlölet nem azonos az incel léttel, sokszor köze sincs egymáshoz. Esetedben sem.
Mégis nagyobb incel vagy mint sok itteni nőgyűlölő, ez már kiderült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!