Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted úgy hogy feladod a társkeresést, mert megpróbáltál már szinte mindent hogy megfelelő társat találj, de nem sikerült?
Olyasmire gondolok, hogy fejlesztetted magad, pl elmentél gyúrni vagy eljártál társaságba, változtattál a külsődön, próbáltad a netes ismerkedést és élőben is próbálkoztál stb... mégsem találtál senkit akivel kölcsönös lett volna a vonzalom és úgy vagy vele hogy "feladod" és inkább rábízzod a véletlenre. Férfiak és nők válasza is érdekel.
Én lassan ide jutok. Egyszer már eljutottam ebbe az állapotba, de akkor úgy hittem, hogy nem lesz nehéz csajozni, aztán rájöttem hogy, de igenis nagyon nehéz, szinte lehetetlen bármit teszek.
Négy éve hagytak el. Két éve próbálkoztam és nem jártam sikerrel. Leálltam végleg, és egész jól érzem magam.
Bpesti férfi
Ha nőként feladod, akkor is megtalálnak egyszer, mert a férfiak keresni fognak.
Ha férfiként feladod (eleve sikertelenként) akkor elvesztél
Soha az életben nem lesz senkid.
Ennek tudatában adtam fel én is par éve. Elkerülhetetlen döntés volt. Egyszerűen nem bírja az ember pszihésen a folyamatos kizárólagos kudarcokat. Az megöli az ember lelkét teljesen
29/f
Én 6-7 éve kerestem társat, találtam is, de végül sajnos szakítanom kellett vele, mert borzasztóan bánt velem.
1 éve vagyok szingli, ezalatt fel sem regisztráltam semmilyen társkeresőre. Persze próbálkoznak így is, de sosem kölcsönös a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!