Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet feldolgozni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni hogy nem jövök be a nőnek aki nekem tetszik, mert nem vagyok diplomás és gazdag? Ez jó lenne bosszúnak?

Figyelt kérdés
Egy nyelviskolában ismerkedtünk meg, és kezdetben ő írt rám mert nem volt egy órán és elkérte a leckét. Innen gondoltam, hogy akkor bepróbálkozom nála mert már régebb óta bejött, de hiába próbálkoztam hónapokig, nem vette a lapot. Születésnapjára vettem neki apró ajándékot, ekkor mondta azt, hogy nem szeretné ha többet képzelnék a dologba, mert csak haverként tekint rám. Úgy voltam vele, hogy azért még egy kicsit próbálkozom és bevallom majd neki. Szóval próbáltam vele flörtölni, kedves lenni, apró ajándékokat venni, de csak mondta hogy ne csináljam mert nem változik a véleménye. Aztán két napja írt, hogy jó havernak tart és nem akarja, hogy mástól tudjam meg a dolgokat de decemberben mikor felvette az oltást megismerkedett egy fiatal orvossal és most vele van alakulóban. Ekkor tudtam, hogy hiába tepertem, az olyan szép és okos nők mint ő, úgyis a diplomás, gazdag pasikra mennek. Nekem esélyem sem volt úgy, hogy én árufeltöltő vagyok ő pedig jogot hallgat. Sokáig próbáltam lezárni, de nem megy mert mindig rá gondolok. Ezért az egyetlen lépés a bosszu lenne. Úgy tudom, hogy az orvosoknál nagy galibát okoz ha kikezdenek egy beteggel. Szóval el fogom terjeszteni, hogy a férfi volt az, aki megkereste Facebookon és ráírt a lányra. Más ötletem nincs
2022. jan. 27. 17:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Úristen... Remélem, ez nem komoly.

Nem a diploma hiánya miatt hagyott el, hanem mert látja, mekkora undorító ember vagy. Nem tehet róla, hogy nem jön be. A napokban irántam is többet kezdett érezni egy barátom, és bár nagyon szeretem barátként, nem vagyok belé szerelmes, és erről egyáltalán nem tehetek! Szerencsére ő rendes, nem olyan bosszúálló, mint te.

Egyébként az orvos tudtommal csak oltotta.

Maximum akkor nem lenne etikus, ha évekig hozzá járna kezelésre a csaj valamilyen betegségből kifolyólag (és a kapcsolat idején még tartana a kezelés is), mert úgy az függelmi viszony. Erről itt nincs szó.

2022. jan. 27. 23:08
 22/38 anonim ***** válasza:
15%

"Ő teljesen korrekt volt az elejétől"

Ezt azert nem mondanam, meghozza ezert: "kezdetben ő írt rám"

"ekkor mondta azt, hogy nem szeretné ha többet képzelnék a dologba, mert csak haverként tekint rám"

Innentol kell szepen levegonek nezni, es nem foglalkozni tovabb vele. Tapasztalatbol mondom, ez serti a legjobban a nok egojat, ha friendzone utan levegonek nezed.

"Úgy tudom, hogy az orvosoknál nagy galibát okoz ha kikezdenek egy beteggel"

Rosszul tudod, nem a kezeloorvosa.

"Ezért az egyetlen lépés a bosszu lenne"

A nok ellensege az ido mulasa, nem a te bosszud...

37F incel

2022. jan. 28. 00:30
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
22: ha nem szelektíven olvasnál, látnád, hogy nem haverkodásból meg flörtölésből írt rá, hanem mert kellett neki jegyzet.
2022. jan. 28. 00:40
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
#22 Kezdetben ő írt rá, hogy elkérje a házit. Azért az is lehetséges, hogy valaki tényleg azért ír, mert haverkodni akar. Tudom, hogy egyes embereknek ez elképzelhetetlen, de az emberek egy jó része beszél évente 100-200 emberrel is akár nem ismerkedési szándékkal.
2022. jan. 28. 00:40
 25/38 anonim ***** válasza:
89%

Így van. Pusztán azért kosarazott ki, mert árufeltöltő vagy. Véletlenül sem azért, mert világosan megmondta, hogy nem jössze be neki, te meg ezt teljesen figyelmen kívül hagyva nyomultál apró ajándékokkal és flörtölésekkel.

Nem ismerem a lányt, de én kevés dolgot utálok jobban, mint mikor megmondom, hogy nem szeretnék többet, a másik csak nyomul. Aztán ha sokadjára már kicsit bunkóbban küldöm el, akkor én leszek a szemét.

"Egyébként az orvos tudtommal csak oltotta."

Sőt, még csak az sem biztos, hogy ő oltotta. Asszisztens szokta, az orvos csak aláírja a papírt, hogy alkalmas vagy és még előtte feltesz három kérdést.

Már ha így találkoztak és nem csak úgy ott a kórházban/oltóponton, ahol ey csomó orvos mászkál.

De semmilyen etikai vétség nincs itt, ha összejönnek.

2022. jan. 28. 10:05
 26/38 anonim ***** válasza:
6%
Nemtom #22 miert lett lepontozva, full korrekt dolgokat irt. Ment a zold kez batya.
2022. jan. 28. 10:16
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
26: azért, mert azt írta, hogy nem volt korrektség ráírni a pasira - de nem flörtölésből tette, b...ki, hanem mert vkitől el kellett kérnie a leckét. Vagy ne tudjon tanulni, mert hátha vmi csíra többet belelát a dologba?
2022. jan. 28. 10:18
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy ne tudjon tanulni, mert hátha vmi csíra többet belelát a dologba?"

Vagyis o az egyetlen nonemu a tanfolyamon, a tobbi mind pasi..... Jaj :(

A kerdezonek azt javaslom, ne adogassa csak ugy ki az elerhetoseget, mert csak a szart fogja kapni, meg egonovelesre hasznaljak. Foleg irta, hogy a csaj jogot "hallgat", vagyis abban a korban van, amikor a pofa a legnagyobb.

37F incel

2022. jan. 28. 13:57
 29/38 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom elképzelni, hogy van egy kérdés, ami alatt 37F incel szimpatikus dolgokat ír.
2022. jan. 28. 13:59
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
És lám, mégis. :D
2022. jan. 28. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!