Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni hogy nem jövök be a nőnek aki nekem tetszik, mert nem vagyok diplomás és gazdag? Ez jó lenne bosszúnak?
Úristen... Remélem, ez nem komoly.
Nem a diploma hiánya miatt hagyott el, hanem mert látja, mekkora undorító ember vagy. Nem tehet róla, hogy nem jön be. A napokban irántam is többet kezdett érezni egy barátom, és bár nagyon szeretem barátként, nem vagyok belé szerelmes, és erről egyáltalán nem tehetek! Szerencsére ő rendes, nem olyan bosszúálló, mint te.
Egyébként az orvos tudtommal csak oltotta.
Maximum akkor nem lenne etikus, ha évekig hozzá járna kezelésre a csaj valamilyen betegségből kifolyólag (és a kapcsolat idején még tartana a kezelés is), mert úgy az függelmi viszony. Erről itt nincs szó.
"Ő teljesen korrekt volt az elejétől"
Ezt azert nem mondanam, meghozza ezert: "kezdetben ő írt rám"
"ekkor mondta azt, hogy nem szeretné ha többet képzelnék a dologba, mert csak haverként tekint rám"
Innentol kell szepen levegonek nezni, es nem foglalkozni tovabb vele. Tapasztalatbol mondom, ez serti a legjobban a nok egojat, ha friendzone utan levegonek nezed.
"Úgy tudom, hogy az orvosoknál nagy galibát okoz ha kikezdenek egy beteggel"
Rosszul tudod, nem a kezeloorvosa.
"Ezért az egyetlen lépés a bosszu lenne"
A nok ellensege az ido mulasa, nem a te bosszud...
37F incel
Így van. Pusztán azért kosarazott ki, mert árufeltöltő vagy. Véletlenül sem azért, mert világosan megmondta, hogy nem jössze be neki, te meg ezt teljesen figyelmen kívül hagyva nyomultál apró ajándékokkal és flörtölésekkel.
Nem ismerem a lányt, de én kevés dolgot utálok jobban, mint mikor megmondom, hogy nem szeretnék többet, a másik csak nyomul. Aztán ha sokadjára már kicsit bunkóbban küldöm el, akkor én leszek a szemét.
"Egyébként az orvos tudtommal csak oltotta."
Sőt, még csak az sem biztos, hogy ő oltotta. Asszisztens szokta, az orvos csak aláírja a papírt, hogy alkalmas vagy és még előtte feltesz három kérdést.
Már ha így találkoztak és nem csak úgy ott a kórházban/oltóponton, ahol ey csomó orvos mászkál.
De semmilyen etikai vétség nincs itt, ha összejönnek.
"Vagy ne tudjon tanulni, mert hátha vmi csíra többet belelát a dologba?"
Vagyis o az egyetlen nonemu a tanfolyamon, a tobbi mind pasi..... Jaj :(
A kerdezonek azt javaslom, ne adogassa csak ugy ki az elerhetoseget, mert csak a szart fogja kapni, meg egonovelesre hasznaljak. Foleg irta, hogy a csaj jogot "hallgat", vagyis abban a korban van, amikor a pofa a legnagyobb.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!