Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért pont az ellenkezőjét "várják el" mint amire valójában vágynak?
Figyelt kérdés
Legyen kedves rendes hűséges stb szokásos de valahogy az összes ilyen a barátzónában landol és a paraszt, nem hűséges, szarik az egészbe faszi után csorog a nyál..2022. jan. 27. 08:47
11/16 anonim válasza:
Milyen érdekes, én mindig azt mondtam, hogy hűséges, rendes párt szeretnék, és lám, 8,5 éve ilyen férfi a párom. Jaaa, hogy azt kihagytad a képletből, hogy van ezer másik tulajdonság is, ami fontos? :)
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
"37F incel"
Már meg sem nyitom, csak tolom rá a pirosat.
14/16 anonim válasza:
Ha a párom megcsalna, vagy más nők után csorogna a nyála rögtön nem lenne a párom. Ahogyan akkor sem hogyha szarna a fejemre, és nem foglalkozna velem. Barátzónába más miatt kerül az ember...
15/16 anonim válasza:
Én nem a bunkó, hűtlen pasik után csorgatom a nyálam, de ez nem azt jelenti, hogy bármilyen jöttmenttel összejövök, aki a saját bevallása szerint hűséges és kedves / annak tűnik 2 perc ismeretség alatt.
16/16 anonim válasza:
Az, hogy valaki kedves és hűséges párt szeretne még mindig nem azt jelenti, hogy bárkinek, aki összesen ezt a két tulajdonságot képes hozni azonnal beleül a farkába. Ez azt jelenti, hogy ez a beugró, ez alatt nem kezdene senkivel. Szerencsére vannak olyan kedves és hűséges férfiak is, akik emelett nem nyomorult lúzerek, szóval senki nincs rászorulva, hogy lejjebb adja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!