Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek sokszor miért baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek sokszor miért baj az, ha egy férfi prostizott egy időben? A férfiak sosem kérik számon a nőt, hogy ő "alfahímezett"-e, pedig az ugyanaz.

Figyelt kérdés

A prostitúció megfelelője a nőknél az, hogy egy jóképű nőcsábász felszedte őt Tinderen vagy diszkóban vagy akárhol és rövid idő alatt megfektette, aztán eltűnt. Csak arra kellett neki, csak egy trófea volt a sok közül.

Ilyenkor általában még a nőknek áll feljebb, hogy mit képzelnek magukról a pasik? És még egóból elkezdenek vergődni. Közben meg pont azt csinálták, mint amikor egy férfi elmegy a rosszlányok-ról egy menetre egy prostival. Annyi különbséggel, hogy a nőnek ingyen volt a kaland a rosszfiúval a férfinak fizetnie kellett a dugásért, de hát ilyen az élet, ez a "normális".

Jó persze, társkereséskor könnyű kivédeni ezt a problémát, egyszerűen nem mondod el a nőknek, hogy krváztál valaha és kész. De az elv itt a kérdés. Hogy a nőknek miért nem szégyen az, amikor "alfahímeztek"?

2022. jan. 26. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
50%
Akkor én meg mernék ököllel teljes erővel vágni egyet az arcodba.
2022. jan. 27. 12:26
 62/70 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként én nem teljesen értem azokat, akik ilyeneket írnak, mint pl. "A randizás is arról szól a nő részéről, hogy a nő megnézze hogy mit tud, mit fog tudni nyújtani a pasi neki anyagilag. (Meghívás, ambíció, vezetői kvalitások, mind emiatt fontos)."

Ha erről szól a randizás, meg a párkapcsolat, meg ilyenek a nők, akkor ne vegyél részt ebben a "játékban" és kész. Ne randizz, ne ismerkedj, ne hozz létre párkapcsolatot és elkerülöd ezt a sok rosszat, amit állításod szerint a nők hoznak a világra.

Mi akkor a probléma?

2022. jan. 27. 12:30
 63/70 anonim ***** válasza:
73%
Nem akar vele dugni senki, úgyhogy reggeltől estig fossa magából a hozzászólásokat, hogy a nők milyen gonoszak... 12 egy tucat eset a csávó. *ásít*
2022. jan. 27. 12:34
 64/70 anonim ***** válasza:
0%

#59 nem csak ilyenek, de a többség ilyen, főleg ezek akiknek nagyon betalált, és ugye az igazság az fáj 😇

#60 persze, biztosan 😆

#61 nagyon frusztrált vagy. Változtass magadon és akkor nem fog betalálni. Ennyire.

Próbálj a saját lábadra állni, de ne úgy mint ráhel 🤭

2022. jan. 27. 12:44
 65/70 anonim ***** válasza:
24%

Tehát nem tudsz válaszolni. Értem, köszönöm. :)

(#60)

2022. jan. 27. 12:46
 66/70 anonim ***** válasza:
11%

#65 de tudok, de minek írjam le a közhelyet? Na jó leírom: mindenki jobbnak hiszi magát mint ami, főleg a nyilvánosság nála szereti letagadni a tudat alatt negatívnak érzett dolgokat is.

Tudod ahogy a filmben volt, a börtönben:

-Miért vagytok bent?

-Ártatlanok vagyunk!

-Itt mindenki ártatlan...

-Rablás!

-Hűdeszar... 😆

2022. jan. 27. 12:54
 67/70 anonim ***** válasza:
79%

De érted, az hogy ILYEN VAGYOK, az nem hit kérdése hanem tény. Ha azt írtam volna, hogy "ugyan már, egy nő se viselkedik úgy ahogy te írod", akkor jogos lenne amit írsz, mert ez hit kérdése. De továbbra is engem állítasz be szrnak, csak azért mert valaki más hü lye.

Akkor se szexeltem kapcsolat előtt, és akkor se büntettem soha senkit "szexmegvonással", ha a fejed tetejére állsz. Tisztában vagyok vele, hogy vannak emberek akik így tesznek, de attól még én nem.

2022. jan. 27. 12:58
 68/70 anonim ***** válasza:
100%

"Változtass magadon és akkor nem fog betalálni."

Még mindig max. édesanyádnál talált be.

2022. jan. 27. 13:05
 69/70 anonim ***** válasza:
68%

"Hogy védik itt a nők az alfahímeket, jellemző… Csak aztán nem kell a személyiséges dumákkal jönni."

Nyugi, a ti szemékyiségetek ezerszer undorítóbb.

2022. jan. 27. 13:51
 70/70 anonim ***** válasza:
91%

Amelyik nő szexszel büntet, vagy amelyik férfi azt hiszi, hogy ha nem akarnak vele szexelni, akkor büntetik, azok úgy látják a szexet, hogy az egy dolog, amit a nő enged, a férfi élvez.

Hogy szexelni akarjak a párommal, folyamatosan normálisan kell bánnia velem. Ami nem megterhelő neki, mert alapból normális. Ha megbántana, és nem akarnék vele szexelni, az nem büntetés, hanem egyszerűen nem akarok olyannal szexelni, aki megbánt.

2022. jan. 27. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!