Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek sokszor miért baj az, ha egy férfi prostizott egy időben? A férfiak sosem kérik számon a nőt, hogy ő "alfahímezett"-e, pedig az ugyanaz.
A prostitúció megfelelője a nőknél az, hogy egy jóképű nőcsábász felszedte őt Tinderen vagy diszkóban vagy akárhol és rövid idő alatt megfektette, aztán eltűnt. Csak arra kellett neki, csak egy trófea volt a sok közül.
Ilyenkor általában még a nőknek áll feljebb, hogy mit képzelnek magukról a pasik? És még egóból elkezdenek vergődni. Közben meg pont azt csinálták, mint amikor egy férfi elmegy a rosszlányok-ról egy menetre egy prostival. Annyi különbséggel, hogy a nőnek ingyen volt a kaland a rosszfiúval a férfinak fizetnie kellett a dugásért, de hát ilyen az élet, ez a "normális".
Jó persze, társkereséskor könnyű kivédeni ezt a problémát, egyszerűen nem mondod el a nőknek, hogy krváztál valaha és kész. De az elv itt a kérdés. Hogy a nőknek miért nem szégyen az, amikor "alfahímeztek"?
Én sose "alfahímeztem", nem zavarna ha ezt számonkéri rajtam bárki, tiszta lelkiismerettel tudom mondani hogy nem csináltam ilyet.
Cserébe simán rákérdezek a prosti-dologra, és ha részt vett ilyenben, akkor max. haveri kapcsolat lehet köztünk.
Nem akarok partnernek olyat, aki szerint a szex egy árucikk.
#52 te nők teszik árucikké a szexet, ők kezelik így, kapcsolatban is.
Ha nem az van amit akarnak, akkor szex megvonás. Ha olyat kapnak a férfitól ami tetszik akkor szexxel jutalmazzák.
Ez a párkeresés, párkapcsolat alapja.
A férfinak be kell mutatnia hogy mivel tud szolgálni a nőnek, aki halált ebben fantáziát akkor kapcsolatba lépnek. Aztán a fenti mechanika működik. Ha a nő úgy látja hogy már nem tud hasznot húzni a férfiból, akkor jön a szakítás válás.
Én nem "nők" vagyok, hanem egy ember. Olyat várok, amit magam is tudok nyújtani.
Sose "büntettem" szexmegvonással, a párommal nem azért fekszek le hogy "jutalmazzam", hanem mert mindkettőnknek jó.
Eleve a kapcsolatba lépés UTÁN lehet szó szexről nálam.
Kérlek ne rajtam töltsd ki a dühödet csak azért, mert valaki más kibszott veled. Köszi. :)
#56 és ezt magad is elhiszed? 😁
#57 már hogyne mernék? Simán.
A randizás is arról szól a nő részéről, hogy a nő megnézze hogy mit tud, mit fog tudni nyújtani a pasi neki anyagilag. (Meghívás, ambíció, vezetői kvalitások, mind emiatt fontos).
51 - "Hogy védik itt a nők az alfahímeket, jellemző… Csak aztán nem kell a személyiséges dumákkal jönni."
Az egyébként hogy derült ki, hogy akik a prostitúciót ellenzik, mind nők? Csak mert ha ez így van, felül kell vizsgálnom, hogy valóban férfi vagyok-e :D
53 - "Ha nem az van amit akarnak, akkor szex megvonás. Ha olyat kapnak a férfitól ami tetszik akkor szexxel jutalmazzák.
Ez a párkeresés, párkapcsolat alapja."
Ha neked ilyen tapasztalataid vannak párkapcsolat terén, ideje felülvizsgálnod a saját felelősségedet abban, hogy csak ilyen nők jöttek veled össze.
Mármint mit kéne elhinnem? Azt, hogy én magam milyen vagyok? Az nem hit kérdése, értelemszerűen ismerem magam. Vagy mit hiszek szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!