Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek sokszor miért baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek sokszor miért baj az, ha egy férfi prostizott egy időben? A férfiak sosem kérik számon a nőt, hogy ő "alfahímezett"-e, pedig az ugyanaz.

Figyelt kérdés

A prostitúció megfelelője a nőknél az, hogy egy jóképű nőcsábász felszedte őt Tinderen vagy diszkóban vagy akárhol és rövid idő alatt megfektette, aztán eltűnt. Csak arra kellett neki, csak egy trófea volt a sok közül.

Ilyenkor általában még a nőknek áll feljebb, hogy mit képzelnek magukról a pasik? És még egóból elkezdenek vergődni. Közben meg pont azt csinálták, mint amikor egy férfi elmegy a rosszlányok-ról egy menetre egy prostival. Annyi különbséggel, hogy a nőnek ingyen volt a kaland a rosszfiúval a férfinak fizetnie kellett a dugásért, de hát ilyen az élet, ez a "normális".

Jó persze, társkereséskor könnyű kivédeni ezt a problémát, egyszerűen nem mondod el a nőknek, hogy krváztál valaha és kész. De az elv itt a kérdés. Hogy a nőknek miért nem szégyen az, amikor "alfahímeztek"?

2022. jan. 26. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
28%
Hogy védik itt a nők az alfahímeket, jellemző… Csak aztán nem kell a személyiséges dumákkal jönni.
2022. jan. 27. 10:18
 52/70 anonim ***** válasza:
55%

Én sose "alfahímeztem", nem zavarna ha ezt számonkéri rajtam bárki, tiszta lelkiismerettel tudom mondani hogy nem csináltam ilyet.

Cserébe simán rákérdezek a prosti-dologra, és ha részt vett ilyenben, akkor max. haveri kapcsolat lehet köztünk.

Nem akarok partnernek olyat, aki szerint a szex egy árucikk.

2022. jan. 27. 10:57
 53/70 anonim ***** válasza:
24%

#52 te nők teszik árucikké a szexet, ők kezelik így, kapcsolatban is.

Ha nem az van amit akarnak, akkor szex megvonás. Ha olyat kapnak a férfitól ami tetszik akkor szexxel jutalmazzák.

Ez a párkeresés, párkapcsolat alapja.

A férfinak be kell mutatnia hogy mivel tud szolgálni a nőnek, aki halált ebben fantáziát akkor kapcsolatba lépnek. Aztán a fenti mechanika működik. Ha a nő úgy látja hogy már nem tud hasznot húzni a férfiból, akkor jön a szakítás válás.

2022. jan. 27. 12:02
 54/70 anonim ***** válasza:
57%
53, ne anyádból indulj ki.
2022. jan. 27. 12:05
 55/70 anonim ***** válasza:
26%
#54 nem belőle indulok hanem az átlag nőből. Az itteniek csak rosszabbak ennél.
2022. jan. 27. 12:06
 56/70 anonim ***** válasza:
65%

Én nem "nők" vagyok, hanem egy ember. Olyat várok, amit magam is tudok nyújtani.

Sose "büntettem" szexmegvonással, a párommal nem azért fekszek le hogy "jutalmazzam", hanem mert mindkettőnknek jó.

Eleve a kapcsolatba lépés UTÁN lehet szó szexről nálam.

Kérlek ne rajtam töltsd ki a dühödet csak azért, mert valaki más kibszott veled. Köszi. :)

2022. jan. 27. 12:10
 57/70 anonim ***** válasza:
64%
Hát, én ezt kikérem magamnak. Qrvára nincs így. És élőben nem mernél ilyet mondani, még akkor sem, ha tudnád, hogy "itteni" vagyok.
2022. jan. 27. 12:11
 58/70 anonim ***** válasza:
30%

#56 és ezt magad is elhiszed? 😁

#57 már hogyne mernék? Simán.

A randizás is arról szól a nő részéről, hogy a nő megnézze hogy mit tud, mit fog tudni nyújtani a pasi neki anyagilag. (Meghívás, ambíció, vezetői kvalitások, mind emiatt fontos).

2022. jan. 27. 12:24
 59/70 anonim ***** válasza:
47%

51 - "Hogy védik itt a nők az alfahímeket, jellemző… Csak aztán nem kell a személyiséges dumákkal jönni."

Az egyébként hogy derült ki, hogy akik a prostitúciót ellenzik, mind nők? Csak mert ha ez így van, felül kell vizsgálnom, hogy valóban férfi vagyok-e :D

53 - "Ha nem az van amit akarnak, akkor szex megvonás. Ha olyat kapnak a férfitól ami tetszik akkor szexxel jutalmazzák.

Ez a párkeresés, párkapcsolat alapja."

Ha neked ilyen tapasztalataid vannak párkapcsolat terén, ideje felülvizsgálnod a saját felelősségedet abban, hogy csak ilyen nők jöttek veled össze.

2022. jan. 27. 12:26
 60/70 anonim ***** válasza:
57%

Mármint mit kéne elhinnem? Azt, hogy én magam milyen vagyok? Az nem hit kérdése, értelemszerűen ismerem magam. Vagy mit hiszek szerinted?

2022. jan. 27. 12:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!