Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők egy férfihez el mernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők egy férfihez el mernek menni ha ilyen házban és helyen lakik?

Figyelt kérdés

Randiztatok párszor, alakul a dolog és megmutatja neked a lakását. Csak az egy ilyen ház és mondjuk nem az isten háta mögött van,de a város határában az erdőben, szép kilátással.

Kiderül neki ez nem a hétvégi nyaralója hanem az állandó lakhelye.

Nem aggódnál a férfi miatt hogy egyedül vagy vele?

Kép a házról:

[link]

2022. jan. 26. 20:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

# 10

mi a oka hogy ez félelmet kelt? még egy 10. emeleti régi panel is bizalomgerjesztőbb?

2022. jan. 26. 21:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Túl izolált. Ha egy panelban ordítasz torkod szakadtából, valaki csak rátok hívja a rendőröket, ilyen helyen nem. Ha már ismerik a barátaim és a családom a srácot, az biztonságérzetet ad.
2022. jan. 26. 21:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik a hely, de igencsak alaposan meg kellene ismernem a pasit, hogy megbízzak benne annyira, hogy el merjek ide jönni.Ehhez 1-2 randi nem elég..
2022. jan. 26. 22:44
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

#5: Budapesti lány vagyok. Eleve falun lenni sem szeretek, erdőben sem. És ilyen elszigetelt házban nem érezném magam biztonságban. Nem is mernék benne egyedül aludni, de nappal sem igen mernék lenni.

Ehhez jön még az, hogy első pár randin véletlenül sem megyek senki lakására.

2022. jan. 26. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Megint az erdőfétises...
2022. jan. 26. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Oh rögtön működne a fantázia, király kis hely.
2022. jan. 26. 23:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez lényegében az álomházam, imádnék ilyenben élni.

Ettől függetlenül eszem ágában nem lenne egy vadidegen házába menni néhány találkozó után, akárhol is lakik.

2022. jan. 27. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdés nekem, hogy mennyire van messze városközponttól és / vagy tömegközlekedési eszköztől, milyen könnyen tudnék menekülni, ha rosszra fordulnának a dolgok. Alapvetően azzal nincs gondom, hogy erdő meg nincsenek a szomszédok egymás popójában, de azért egy szál nőként egyedül az erdő mélyére 1-2 randi után... nem egy életbiztosítás. Meg kérdés a jövő is, mert én városban lakom, dolgozom, ott töltöm a szabadidőm nagy részét is, sőt, belvároshoz közel leginkább... kérdés, hogy mennyire kompromisszumkész és nekem hosszútávon nem lenne-e ez "sok".
2022. jan. 27. 13:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Én valami ilyesmire gondoltam:

[link]

2022. jan. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!