Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégiscsak irdatlanul nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégiscsak irdatlanul nagy társkeresési probléma a női hipergámia, ha már egy PUA mester is videókat csinál róla?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=lJbAgaTO0Eg

Nicholas Victor, alapító PUA mester, aki végigdugta már az ország nőinek a felét. Mégis a női hipergámiát ő is rendkívül súlyos problémának tartja.

Akkor ez mégsem csak az itteni incelek hülyesége?

2022. jan. 26. 19:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ebből él szegény, kár szidni...

Belenéztem pár videójába (hatalmas a redundancia videón belül és videók között is, nekem emiatt élvezhetetlen még poén szintjén is). Az egyikben (talán a 4000+ Tinder matchesben) említi, hogy 44 éves... Banyek, ennyi idősen nem itt kellene tartani senkinek az életben, itt már bőven a családnak és karriernek kellene menni, mint fő témák.

Ő rájött 40+ évesen arra, amire sok férfi már 25-30 évesen, nevezetesen, hogy a nők is emberek: nem a needy, s*ggnyalós-bókolós, töketlenül barátkozós, hősszerelmes tinimódszerek, de nem is az erőltetten vagány, bármivel menőző-felvágó, flegma bulibáró nyikhajmódszerek a menők.

De mélyebbre nem megy, az egyik sikertörténet videó alatt én éreztem kínosan magam. Szegény srác (30 körüli) sorlja, hogy mennyi match, lájk lett, aztán "lett barátnőm 1 hónapra, utána lett barátnőm 3 hétre, majd fél év szenvedés, de már megint van barátnőm lassan 1 hónapja". Mi még a gimiben voltunk ezen a szinten, komolyan sajnáltam mindkettőjüket. Mintha a maratonra úgy készülnének, hogy évek óta gyakorolják a rajtot a startpisztolyra, de még 1 km-t sem futottak és eszükbe sem jut hosszabb távra is edzeni...

34F

2022. jan. 26. 20:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
#21 örülök, hogy nemcsak a nők számára hiteltelen és röhejes a csávó, hanem azért vannak férfiak is, akik nem veszik be ezt a kamut. Akik meg mégis, azokat sajnálom. Őszintén.
2022. jan. 26. 20:51
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keresd fel, és legyetek egymáséi, látszik hogy bejön neked.
2022. jan. 26. 21:20
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Pua mester... Te jó ég. Azt még értem, hogy anno, amikor bejött volt, aki elhitte, mert minden új átverést elhisz pár ember. De komolyan van, aki még itt tart? A mlm-et is van, aki még beveszi? Tényleg nincs határa az emberi ostobaságnak.

A fazontól pedig a hideg kiráz. Zsigerből taszít a megjelenése, hangja, mozgása, minden, az egész lénye. És szerintem a legtöbb nő egyet ért ezzel.

2022. jan. 26. 22:30
 25/28 anonim ***** válasza:
33%

21: "nem a needy, s*ggnyalós-bókolós, töketlenül barátkozós, hősszerelmes tinimódszerek, de nem is az erőltetten vagány, bármivel menőző-felvágó, flegma bulibáró nyikhajmódszerek a menők."

Eddig eljut a legtöbb ember. De a kérdés, hogy "akkor mik?"

Ha 0 match van évek alatt tinderen...

2022. jan. 26. 22:40
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

#21 vagyok, #25-nek:

Ha évek óta 0 match van Tinderen, akkor ott kardinális okok vannak, leggyakrabban:

- Súlyos profilhiba: nőként vagy 70 évesként szerepelsz; sok újrareg. vagy hiba miatt "shadow ban", mert botnak hisz a rendszer (emiatt senkinek sem dob fel)

- Nincs kép (tájkép, állat, poénos kép is annak számít), vállalhatatlan kép (pl. női ruhában/lehányt pólóban pózolsz) vagy leírás (pl. "rohadjon meg az összes r.banc, mert nem kellek nekik")

- Irreális preferenciák: pl. csak az 5km-en belüli, pontosan 22 éves, vörös hajú, kék szemű, vékony csajokat húzod jobbra (vagyis havonta 1-2 nőt mindössze).

-

2022. jan. 26. 23:03
 27/28 anonim ***** válasza:
26: Férfiként képekkel, "normális" profillal leírva, hogy komoly kapcsolat érdekel. A távolság meg mondjuk 30km, és nem vagyok traveler típus. Ennyi elég a 0 match-hez. :)
2022. jan. 27. 12:28
 28/28 anonim ***** válasza:
36%
27 Mondjuk a tinder az egy szexpartner kereső, ott nem csoda, ha nem akad komoly kapcsolatra jelentkező.
2022. jan. 27. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!