Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégiscsak irdatlanul nagy társkeresési probléma a női hipergámia, ha már egy PUA mester is videókat csinál róla?
https://www.youtube.com/watch?v=lJbAgaTO0Eg
Nicholas Victor, alapító PUA mester, aki végigdugta már az ország nőinek a felét. Mégis a női hipergámiát ő is rendkívül súlyos problémának tartja.
Akkor ez mégsem csak az itteni incelek hülyesége?
Ebből él szegény, kár szidni...
Belenéztem pár videójába (hatalmas a redundancia videón belül és videók között is, nekem emiatt élvezhetetlen még poén szintjén is). Az egyikben (talán a 4000+ Tinder matchesben) említi, hogy 44 éves... Banyek, ennyi idősen nem itt kellene tartani senkinek az életben, itt már bőven a családnak és karriernek kellene menni, mint fő témák.
Ő rájött 40+ évesen arra, amire sok férfi már 25-30 évesen, nevezetesen, hogy a nők is emberek: nem a needy, s*ggnyalós-bókolós, töketlenül barátkozós, hősszerelmes tinimódszerek, de nem is az erőltetten vagány, bármivel menőző-felvágó, flegma bulibáró nyikhajmódszerek a menők.
De mélyebbre nem megy, az egyik sikertörténet videó alatt én éreztem kínosan magam. Szegény srác (30 körüli) sorlja, hogy mennyi match, lájk lett, aztán "lett barátnőm 1 hónapra, utána lett barátnőm 3 hétre, majd fél év szenvedés, de már megint van barátnőm lassan 1 hónapja". Mi még a gimiben voltunk ezen a szinten, komolyan sajnáltam mindkettőjüket. Mintha a maratonra úgy készülnének, hogy évek óta gyakorolják a rajtot a startpisztolyra, de még 1 km-t sem futottak és eszükbe sem jut hosszabb távra is edzeni...
34F
Pua mester... Te jó ég. Azt még értem, hogy anno, amikor bejött volt, aki elhitte, mert minden új átverést elhisz pár ember. De komolyan van, aki még itt tart? A mlm-et is van, aki még beveszi? Tényleg nincs határa az emberi ostobaságnak.
A fazontól pedig a hideg kiráz. Zsigerből taszít a megjelenése, hangja, mozgása, minden, az egész lénye. És szerintem a legtöbb nő egyet ért ezzel.
21: "nem a needy, s*ggnyalós-bókolós, töketlenül barátkozós, hősszerelmes tinimódszerek, de nem is az erőltetten vagány, bármivel menőző-felvágó, flegma bulibáró nyikhajmódszerek a menők."
Eddig eljut a legtöbb ember. De a kérdés, hogy "akkor mik?"
Ha 0 match van évek alatt tinderen...
#21 vagyok, #25-nek:
Ha évek óta 0 match van Tinderen, akkor ott kardinális okok vannak, leggyakrabban:
- Súlyos profilhiba: nőként vagy 70 évesként szerepelsz; sok újrareg. vagy hiba miatt "shadow ban", mert botnak hisz a rendszer (emiatt senkinek sem dob fel)
- Nincs kép (tájkép, állat, poénos kép is annak számít), vállalhatatlan kép (pl. női ruhában/lehányt pólóban pózolsz) vagy leírás (pl. "rohadjon meg az összes r.banc, mert nem kellek nekik")
- Irreális preferenciák: pl. csak az 5km-en belüli, pontosan 22 éves, vörös hajú, kék szemű, vékony csajokat húzod jobbra (vagyis havonta 1-2 nőt mindössze).
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!