Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégiscsak irdatlanul nagy társkeresési probléma a női hipergámia, ha már egy PUA mester is videókat csinál róla?
https://www.youtube.com/watch?v=lJbAgaTO0Eg
Nicholas Victor, alapító PUA mester, aki végigdugta már az ország nőinek a felét. Mégis a női hipergámiát ő is rendkívül súlyos problémának tartja.
Akkor ez mégsem csak az itteni incelek hülyesége?
Szerintem kérdező itt egyedül te örülnél annak, hogyha megdugna :D Nem az első kérdésed róla
Nő vagyok és szerintem taszító a pali
Te szerelmes vagy ebbe a parókás, rusnya kis koboldba, hogy állandóan róla írsz kérdést? 😅
Alfahím, persze. Ennyire rosszul még Magyarországon se megy 🤣 Ez egy frusztrált, gyűlölködő kis lúzer. De a legnagyobb lúzerek azok akik gazdaggá teszik mert bekajálják a hülyeségeit... 🤡
7: Ha ez a "ronda szint" férfiaknál, akkor én már ásom is el magam. Hisz megvan a "tömör favágószakáll" és a "dús, hiánytalan frizura", meg minden ami nekem ha megfeszülök sem lesz már soha (és valójában soha nem is volt).
A pénz és lenyúlás résszel egyetértek, olyan ez, mint a TV távgyógyítás. Ugyanarra az üzleti modellre épül.
Sztem a kérdező maga Nicholas Victor!
Amúgy vicces, eddig az összes incel a Megachadbe volt szerelmes, most meg ennyire lecsúszott a léc, már egy nyomi kisfarkú kamus youtubertől is feláll nekik.
14
Láttam egy hét évvel ezelőtti videóját ahol még bácsisan kopasz volt (nem borotvált, csak körben fültől fülig a tarkóján volt haj).
Jól megszedte magát az ostoba lúzerekből hogy hajbeültetésre is tellett. De jó pasi még így se lesz, soha. Undorító kis görcs. Minden pillanatában
látszik rajta a visszafojtott indulat, ami sokszor ki is tör, és szánalmasan elkezdi a gyalázkodást hogy milyenek a nők. Ne akarj ilyen lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!