Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan incel, aki ki tud nyomni 100kg -t fekve?
#2 Mert ugyanaz a 2-3 ember kérdez naponta 50 kitalált baromságot, mert így élik ki a frusztrációjukat. Engem speciel nem ez zavar, hanem hogy a válaszolók nem ismerik ezt fel. Tök jól le lehetne építeni ezeket, ha nem válaszolna nekik senki, mert így a tényleges kérdést feltevők nem kapnak választ, főleg ebben a szekcióban, ami néha érzékeny topic is tud lenni, ha egy kérdező maga alatt van.
Arról senki se álmodjon, hogy GYK ezeket leépíti. Nekik pont ez a jó, minél több kérdés, annál több reklám.
Bár ezúton üzenném GYK-nak, hogy nálam nem hogy AdBlock plus van, de külön /etc/hosts-ban blacklistelve van az összes reklám URL, amit az oldal betöltene. JS blockerem is van. Canvas blockerem is. Sok szerencsét a reklámhoz/trackinghez nálam :).
Hogy a viharba ne létezne?
Először is a legtöbb nőnek (tapasztalatom szerint) nem is jönnek be az izmos pasik, vagy legalábbis a túl izmosak biztosan nem. Másodszor a test az teljesen másodlagos egy férfinál, minden csíra ki tudja gyúrni magát, a szép helyes arc számít leginkább, azzal meg születni kell. Harmadszor meg, nézd meg kik vannak a gyúrótermekben, általában full csórók, akik ezzel kompenzálnak. Meglepődnél, hogy mennyi incel van köztük és mennyi az aki a (kigyúrt csúcs tökéletesnek hitt teste ellenére) egy nagyon kövér nővel is megelégszik.
#2 teljesen igazad van, sajnos. Amúgy én már többször jeleztem, hogy az egyetlen módja a hülye unatkozó kisfiúk leépítésének, ha végre teljes mértékben ignorálnák őket. Egy idő után megunnák és máshol vernék magukat a földhöz. Nekem már sikerült, de sajnos a többségnek nem.
A reklámblokkoló jó ötlet. Nekem sajnos csak mezei adblockerem van, de úgysem kattintottam még rá soha az életben semmilyen hirdetésre sem ezen az oldalon, sem sehol máshol. Szóval felőlem futtathatják itt az inceleket, meg a nőgyűlölő partyt, belőlem biztosan nem fognak profitálni.
Kérdező, az incelség nem külső függvénye, hanem személyiségé. Rengeteg alacsony, nem túl jóképű férfinek van párkapcsolata - náluk a titok nyitja az, hogy felszabadultak, nem görcsösek, jó a dumájuk jó a kiállásuk, magabiztosak (és a magabiztosságukat nem attól teszik függővé, hogy milyen nőket tudnak levarrni és milyen reakciókat kapnak nőktől), tudnak természetesen és vonzó módon ismerkedni.
Nyilván ha valaki izmos és mellette jóképű is, akkor kevesebb esély van erre, de ha mellette nem túl jóképű, és nem tud normálisan ismerkedni vagy nem a saját ligájában keres (azaz neki csak a tökéletes arvú insta fitnesz liba jó), akkor lehet incel 100 kiló nyomásával is.
Mi az az incel? Hagyjuk már ezeket a hülye műkifejezéseket, ugyan akkora baromság mint a gender-fluid XD
Ha csak nem az internetről akarja élni az életét, megtudni a saját identitását, a világ meg az emberi kapcsolatok működését ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!