Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már a Partizán is foglalkozik vele, akkor lehet mégis létezik az a bizonyos incel jelenség?
Még nem néztem meg videót, mivel most akadtam rá.
De ha a Partizán is foglalkozik vele, akkor lehet hogy ez valóban létező jelenség?
https://www.youtube.com/watch?v=B9L7ZSwetx8
Mit gondoltok erről?
Szerintem ember nincs, aki tagadná, hogy vannak olyan emberek, akik nem dughatnak azokkal a nőkkel, akik szerintük "járnának" nekik. Mindig is voltak a társadalomban vénlányok és agglegények. Az más kérdés, hogy egy szűk réteg magára ragasztotta ezt a jelzőt és most vergődik.
Amiben nem értek egyet az itteni lovagokkal, az az "incel közösség" mérete. Van egy elhanyagolható számú férfi, akinek ez komoly gond és meg van ennek a női verziója is, csak nekik nincs ilyen hangzatos nevük.
Az itteniek szeretik úgy beállítani, mintha minden második férfi szenvedne. A valóság ennél némileg bonyolultabb. Ezen szokott vita kialakulni, nem a létezésük/nem létezésük a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!